IKA, dvoetažni stan s pogledom na more

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Oprić, Opatija - Okolica, Primorsko-goranska

Telefon  098/186-5413, 051/858-544

Oglas je aktivan od 15.01.2024.
Oglas pregledan: 339 puta
Šifra oglasa: 5605719

Cijena:
430.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 85,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 2
Godina izgradnje: 2004
Kat: 2
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Ovaj prekrasni dvoetažan stan smješten u manjoj stambenoj zgradi nedaleko mora s tri spavaće sobe nudi udobnost i funkcionalnost na svakom koraku, pružajući savršen dom u mirnom okruženju.

Na prvoj etaži stana prevladava prostrana prostorija koja dijeli ulogu dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice. Svjetlost koja ulazi kroz prozore obasjava prostor, stvarajući ugodnu atmosferu. Iz dnevnog boravka je izlaz na lijepi balkon koji pruža otvoren pogled na more. Ovaj kutak postaje savršena oaza za opuštanje, bilo da uživate u jutarnjoj kavi ili romantičnom izlasku sunca.

Kupaonica na prvoj etaži s tuš kabinom oduševljava svojom veličinom dok se na drugoj etaži, u sklopu jedne spavaće sobe, nalazi manji toalet što dodatno olakšava svakodnevni život.

Na drugoj etaži nalaze se dvije prostrane spavaće sobe, pružajući privatnost i udobnost. Prozori u spavaćim sobama omogućuju obilje prirodne svjetlosti, stvarajući svijetle i ugodne prostorije za odmor.

Stanu pripada i jedno parkirno mjesto, čime se osigurava praktičnost i sigurnost. Mogućnost vlastitog parkirnog mjesta na Opatijskoj rivijeri izuzetno je vrijedna prednost.

Ova nekretnina predstavlja savršen spoj udobnosti te funkcionalnosti. Dvoetažni stan s tri prostrane spavaće sobe idealan je dom za obitelji, parove ili pojedince koji cijene kvalitetu života. Blizina mora i prekrasan pogled na okolinu dodatno čine ovaj stan posebnim.
Za sva dodatna pitanja, virtualnu šetnju i razgled slobodno kontaktirajte agenta.

ID KOD AGENCIJE: 2101

Goran Božić
Agent s licencom
Mob: +385 98 1865 413
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga