IČIĆI, stan sa stilom blizu mora

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ičići, Opatija - Okolica, Primorsko-goranska

Telefon  098/186-5413, 051/858-544

Oglas je aktivan od 25.01.2024.
Oglas pregledan: 225 puta
Šifra oglasa: 5616000

Cijena:
760.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 113,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2018
Kat: Suteren
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 2
Garaža: Garaža
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Ovaj profinjeni stan s dizajnerski uređenim interijerom nudi vrhunski doživljaj života uz obalu. S prostorom oblikovanim s pažnjom prema svakom detalju, stvara se atmosfera udobnosti i elegancije.
Ulazak u ovaj stan otkriva prostrani hodnik na kraju kojeg je dnevni boravak, savršeno integriran s kuhinjom i blagovaonicom. Ovaj otvoreni koncept prostora stvara fluidnost i povezanost između različitih funkcija prostora. Dizajn interijera odražava suvremenu estetiku, kombinirajući sofisticirane linije i kvalitetne materijale kako bi stvorio dojam suptilnog luksuza.

Dnevni boravak, s udobnom garniturom i pažljivo odabranim dekorom, postaje mjesto opuštanja i druženja. Velika staklena klizna vrata vode na prostrani balkon, pružajući spektakularan pogled na more. Ovaj prostor na otvorenom postaje produžetak dnevnog boravka, savršen za opuštanje uz šum valova ili uživanje u suncu.

Stan se ponosi s dvije prostrane spavaće sobe, svaka uređena s istom pažnjom prema detaljima. Obje sobe osvijetljene su prirodnom svjetlošću što stvara ugodan prostor za odmor. Svaka soba ima vlastitu kupaonu što značajno podiže razinu komfora.
Kupaone su suvremeno uređene, kombinirajući funkcionalnost i estetiku. Prostrani tuševi, elegantne pločice i kvalitetna oprema pridonose luksuznom ugođaju.

Ovaj stan s pogledom na more pruža impresivni unutrašnji, ali i vanjski prostor kojeg krasi uređena okućnica i zajednički bazen. Sa svim modernim udobnostima i prekrasnim pogledom, ovo je mjesto gdje svaki trenutak postaje poseban doživljaj. Stanu pripada jedno vanjsko i jedno garažno parking mjesto što je velika prednost na Opatijskoj rivijeri. Stambena zgrada ima najvišu oznaku energetske učinkovitnosti A+.
Za sva dodatna pitanja, virtualnu šetnju i razgled slobodno kontaktirajte agenta.

ID KOD AGENCIJE: 2103

Goran Božić
Agent s licencom
Mob: +385 98 1865 413
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga