IČIĆI, elegantan stan uz more

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ičići, Opatija - Okolica, Primorsko-goranska

Telefon  098/186-5413, 051/858-544

Oglas je aktivan od 15.01.2024.
Oglas pregledan: 420 puta
Šifra oglasa: 5605720

Cijena:
449.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 72,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: 4
Energetski certifikat: D
Broj parkirališnih mjesta: 1
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Stan s predivnim pogledom na more i modernim uređenjem pruža idealan dom u prvom redu do obale. Ovaj prostrani stan odiše udobnošću i elegancijom, pružajući savršen spoj funkcionalnosti i estetike.

Ulaskom u stan dočekuje vas prostrani dnevni boravak, obasjan prirodnim svjetlom koje ulazi kroz veliku staklenu stijenu. Svijetle boje zidova doprinose osjećaju prostranosti, dok pažljivo odabrani komadi namještaja pružaju udobnost i stil. Ugodan kutak za opuštanje u dnevnom boravku omogućuje vam uživanje u toplini doma, a istovremeno pruža prekrasan nesmetani panoramski pogled na more.

Prostor se dalje širi prema kuhinji i blagovaonici, stvarajući otvoren koncept koji je idealan za druženje i zabavu. Kuhinja je opremljena modernim aparatima i elegantnim kuhinjskim elementima, nudeći funkcionalnost i estetiku. Prostrana blagovaonica s dovoljno mjesta za obiteljske obroke ili večere s prijateljima stvara toplu atmosferu za dijeljenje specijalnih trenutaka.

Stan raspolaže s dvije spavaće sobe, svaka uredno uređena kako bi pružila udoban prostor za odmor. Veliki prozori u glavnoj spavaćoj sobi omogućuju buđenje uz osvježavajuće pogled na more i prirodnu svjetlost koja ulazi u prostor.

Uz stan dolazi i prostrana lođa koja se proteže uzduž cijelog dnevnog boravka, pružajući idealno mjesto za opuštanje na svježem zraku uz zvukove mora. Ovdje možete stvoriti svoj vlastiti kutak za uživanje u sunčevim zrakama ili organizirati večernje druženje s prijateljima. Za goste postoji javni parking u blizini, a stanu pripada dio okućnice za jedno parking mjesto.

Ovaj moderno uređen stan pruža sve što vam je potrebno za život iz snova uz obalu, omogućujući vam da uživate u svakom trenutku u jedinstvenom ambijentu koji nudi predivan pogled na more.
Za sva pitanja, virtualnu šetnju i razgled slobodno kontaktirajte agenta.

ID KOD AGENCIJE: 2100

Goran Božić
Agent s licencom
Mob: +385 98 1865 413
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga