Ovaj oglas je istekao!

Garsonijera s poslovnim prostorom u srcu starog grada, Šibenik, 19,04 m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad, Šibenik, Šibensko-kninska (Pogledaj na karti)

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 160 puta
Šifra oglasa: 5855017

Cijena:
85.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: Garsonijera
Ulica: Biskupa Fosca

Opširnije o oglasu

Garsonijera s poslovnim prostorom u srcu starog grada, Šibenik, 19,04 m2
Garsonijera s poslovnim prostorom u srcu starog grada, Šibenik, 19,04 m2

Garsonijera površine 19,04 m2 nalazi se u šibenskoj gradskoj jezgri, zgradi pod UNESCO-vom zaštitom. Smještena je na prvom katu od ukupno četiri.

Ova garsonijera se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom i kupaonicom. Uz nju dolazi i poslovni prostor od 28 m2, prilika za dodatni prihod kroz iznajmljivanje.

Samo 850 metara udaljen od obale, ova garsonijera nudi lagan pristup šibenskim plažama i obali, čineći ga idealnim mjestom za sve koji cijene blizinu mora. No, ono što ovu nekretninu čini zaista posebnom jest zajednička terasa s kojeg se pruža očaravajući pogled na more i staru gradsku jezgru.

Važno je napomenuti da stanu pripada pristup javnom parkingu, ali se za korištenje mora plaćati naknada. Ovo omogućava vlasnicima stanova siguran i praktičan prostor za parkiranje vozila, ali uz dodatne mjesečne troškove.

Ukupno gledajući, ova garsonjera predstavlja ne samo ugodno mjesto za život već i iznimnu turističku investiciju. Budući da je smještena u srcu šibenske kulturne baštine, ova nekretnina obećava kontinuiranu vrijednost i priliku za profitabilno iznajmljivanje.

Šibenik se nalazi na području srednje Dalmacije, a odlikuje se prekrasnim krajolikom i bogatim kulturno-povijesnim spomenicima. To je dom UNESCO-ve zaštićene katedrale Sv. Jakova; srednjovjekovnog spomenika smještenog u srcu Šibenika. To je ujedno i najstariji zavičajni hrvatski grad na Jadranu, smješten na ušću prekrasne rijeke Krke. Netaknuti krajolik nautičkog raja – Kornatski arhipelag te zapanjujuća jezera i slapovi rijeke Krke, oboje u neposrednoj blizini Šibenika, čine ga rajem za ljubitelje jahtinga, prirode i povijesti. Uske kamene ulice, slikoviti kafići, mali hoteli, restorani svjetske klase i ulice ispunjene opuštenim lokalnim ljudima i posjetiteljima učinit će druženje, isprobavanje domaće kuhinje i vina te istraživanje grada i okolice neodoljivim.