EKSKLUZIVNO OBITELJSKI STAN SA POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vidikovac, Pula, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 16.03.2024.
Oglas pregledan: 273 puta
Šifra oglasa: 5792449

Cijena:
155.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 61,00 m²
Grijanje: Plinske peći
Detalji o nekretnini
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je jedan mali starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Upravo u Puli, na Vidikovcu, smješten je ovaj prostrani obiteljski stan površine 61 m2 na petome katu višekatnice. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, kuhinje sa prostorom za ručavanje, ostave, kupaonice te terase sa koje se vidi more. Stan zahtjeva renovaciju, a zbog naloga prodavatelja i osobnih razloga nisu objavljene fotografije.
U stanu se nalazi drvena stolarija, dok je po sobama postavljen parket, a u ostatku stana su pločice. Priključak na gradski plin omogućava budućim vlasnicima korištenje istog, dok se je trenutno grijanje u stanu na peći na struju. Zasebno je brojilo struje i vode, a zgrada posjeduje lift i parlafon.Zgrada se nalazi na korak od svih popratnih sadržaja neophodnih za svakodnevni život poput trgovina, ljekarni, bolnice, škola, vrtića, restorana, tržnih centara, bazena, pošte, tržnice, teretane, plaža itd.

Zbog svoje nezamjenjive lokacije i blizine svih popratnih sadržaja, površine, pogleda kao i mogućnosti za renovacijom stana po osobnom izboru ova nekretnina nudi budućem kupcu veoma zanimljivu investiciju sa osiguranim dugoročnim povratom sredstava ili u slučaju korištenja u vlastite svrhe jako ugodan stan na nezamjenjivoj lokaciji.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga