EKSKLUZIVNO NOVOUREĐENI STAN NA ODLIČNOJ LOKACIJI SA LIFTOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Veruda, Pula, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 219 puta
Šifra oglasa: 5795486

Cijena:
169.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 1-1.5 sobni
Površina: 57,00 m²
Grijanje: Gradski plin
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 1980
Broj parkirališnih mjesta: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je jedan mali starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Upravo u jednom od najatraktivnijih dijelova grada Pule na Verudi na nezamjenjivoj lokaciji smješten ovaj stan površine 57 m² u visokom prizemlju. Stan se nalazi u visokokvalitetnoj zgradi, na mirnoj lokaciji i svega 420 metara od mora, blizu svih popratnih sadržaja od škole, tržnice, vrtića, bazena, pošte, banke itd, sa pogledom na zelenilo i grad. Stan se sastoji od ulaznog predprostora, novo uređenog kupatila sa tuš kabinom, hodnika, prostrane spavaće sobe, kuhinje sa prostorom za ručavanje, prostranog dnevnog boravka u kojem postoji mogućnost pregrade kako bi se dobila još jedna spavaća soba u stanu, zatvorene lođe i ostave u prizemlju. U stanu je sprovedena plinska instalacija, posjeduje jednu jedinice klima uređaja, visokokvalitetnu PVC stolariju sa duplim staklom i sedam plinskih komora sa roletama, zamjenjene su vodne i strujne instalacije prije nekoliko godina, te je opremljen kvalitetnim i ekonomičnim kućanskim aparatima i elementima, veoma bitna stavka je da se prodaje sa svim pokretninama u nekretnini.
Zgrada u kojoj se stan nalazi je građena prije tridesetak godina i smatra se jednom od kvalitetnijih gradnji u Puli, posjeduje dizalo za lakše korištenje iste, te pregršt parkirnih mjesta u okviru okućnice zgrade za veliki broj automobila.

Navedeni stan zbog svoje opremljenosti, uređenosti, nezamjenjive lokacije i blizine svih popratnih sadržaja od bazena, škole, pošte, banke, teretane, plaže, tržnice, šetnice, šumice, trgovačkog centra, apoteke, restorana i tako dalje, predstavlja veoma zanimljivu nekretninu u smislu obiteljskog stanovanja ili veoma isplativu nekretninu za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja i osiguranom povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga