Ekskluzivno! Novogradnja uz plažu, Omiš - jednosoban stan, 71.40 m2

SPLITSKI VALI j.d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Omiš, Splitsko-dalmatinska

Telefon  099/320-2222, 091/721-6115

Oglas je aktivan od 31.10.2023.
Oglas pregledan: 456 puta
Šifra oglasa: 5501947

Cijena:
100 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 1-sobni
Površina: 71,40 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2025

Opširnije o oglasu

Novi stambeno poslovni projekt u Omišu, u naselju Brzet. Planirani završetak zgrade je početak 2025. godine.
Dostupni stanovi su:
J3 (dvosoban) https://www.njuskalo.hr/nekretnine/ekskluzivno-novogradnja-samoj-plazi-omis-dvosoban-stan-oglas-41912716 ,
J5 (dvosoban) https://www.njuskalo.hr/nekretnine/ekskluzivno-novogradnja-samoj-plazi-omis-dvosoban-stan-oglas-41912769 ,
J7 (dvosoban) https://www.njuskalo.hr/nekretnine/ekskluzivno-novogradnja-samoj-plazi-omis-dvosoban-stan-oglas-41912852 ,
J9 (penthouse) https://www.njuskalo.hr/nekretnine/ekskluzivno-novogradnja-samoj-plazi-omis-penthouse-oglas-41912634 .
Stan J6 se nalazi na drugom katu, južne je orijentacije, sastoji se od spavaće sobe, kupaonice, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog dijela, te loggie. 
Prostire se na 60,95 m2 unutarnjeg prostora, a 71,40 kvadrata ukupne neto površine, sa vanjskim dijelom. 
Ne plaća se porez na promet nekretnina.  Unutarnje parkirno mjesto dodatno se plaća 20000 EUR. Kupac plaća agencijsku proviziju. Za sve dodatne informacije, ljubazno molimo zvati na: 095 355 2551 (Katja). Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, a što je u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju i prometu nekretnina.
U podrumu se nalazi garaža sa 15 parkirnih mjesta. Na etaži prizemlja se nalaze dva stana, na prvom katu dva, na drugom katu dva stana, na trećem katu dva stana, i na četvrtom katu jedan stan.
Atraktivna lokacija - na moru, svi stanovi su južne orijentacije. Moderna arhitektura, efikasni tlocrti, velike otvorene vanjske površine – terase, ugradnja kvalitetnih materijala, najmoderniji fasadni sustav, vanjska alu stolarija s trespa kliznim ili harmo griljama na većim stanovima, kao i velike staklene stijenke, podno grijanje na struju u kupaonicama, za rebraste radijatore - priključak, razvod grijanja i hlađenja za sve prostorije – split sistem. Ugradnja vanjske jedinice, te unutarnje u dnevnom boravku, rolete, moderna i kvalitetna unutarnja stolarija, lift.
Nosiva konstrukcija je armirano betonska, debljine zidova 20 cm.
Međukatna konstrukcija su monolitne armirano betonske ploče debljine 20 cm.
Zidovi između stanova su a.b. 20 cm + jednostrano obloženi pločama za zvučnu izolaciju/5,0cm/.
Svijetla visina stana od gotovog poda do stropa je 3.0 m. Mogućnost spuštenog stropa 20cm.
Fasada: zidovi pročelja se oblažu izolacijskim pločama kamene vune debljine 12 cm i 15 cm, a kao završni sloj silikatna žbuka. Na dijelovima pročelja se oblažu visokokvalitetnim fasadnim keramičkim pločicama.
Vanjska stolarija: aluminijska stolarija s prekinutim termičkim mostom, boja antracit. Ostakljenje  dvoslojnim  termo izolacijskim  staklom 6+12+6 mm u low-e izvedbi. Rolete s termo kutijom. Komarice na prozorima. Terase s trespa kliznim ili harmo griljama na većim stanovima u boji po odabiru projektanta.
Vanjske ograde na terasama većih stanova planirane su staklene, a manjih s parapetnim zidom u kojem je ugrađena žardinjera za zelenilo.
Parkirališta: Ulaz na parcelu i u garažu je s zapada, a u garaži ima 15 garažnih mjesta.
Ispred građevine planirana su 2 mjesta za punjenje automobila na struju.
 Topla veza garaže i stanova preko zatvorenog unutarnjeg stubišta i lifta.
Stubište je unutarnje trokrako armirano betonsko, obloga podesta, hodnika iz kojeg se pristupa stanovima i stepenica je kamen.
Lift ugrađuje tvrtka PIEL.
Unutarnja stolarija: na sobama su jednokrilna zaokretna  vrata krilo 80 cm, na kupaonicama dijelom jednokrilna, a dijelom klizna (klizanje u zid), krilo 70 cm. Skrivena britvela, magnetna brava. Ispuna krila cjevasta iverica. Ulazna vrata u stanove su vatrootporna, zvučno izolirana i dimo-nepropusna.
Podovi u stanovima polažu se na sendvič podlogu (toplinsko zvučna izolacija) + plivajući estrih.
Sanitarni čvorovi, kuhinje, ostave i terase - pločice.
Zidne pločice do visine vrata u sanitarnim čvorovima, te iznad radne plohe u kuhinjama.  Cokle  visine  8 cm.
Sobe, dnevni boravak, predsoblja i ulazni prostor – parket.
Parket je hrastov, debljine 14-18 mm, gotov i obrađen, tvornički lakiran UV mat lakom. Postavlja se lijepljenjem  na glazuru.  Cokla  je hrastova  visine  cca. 6 cm.
Pločice su I. klase i parketi su I. klase.
Stropovi i zidovi: žbukanje, gletanje i bojanje  svih betonskih zidova. Pregradni zidovi su suho montažni od gips karton ploča s ispunom od kamene vune i obostranom dvostrukom oblogom od gips karton ploča. Debljina zida 10 cm.
Sanitarna oprema je  visoke kvalitete, konzolne keramičke WC školjke I. klase, s demontažnim sjedalom i poklopcem.
Instalacijski element za WC školjku s niskošumnim ugradbenim vodokotlićem  i dvokoličinskom  tipkom za aktiviranje ispiranja.
Umivaonik  izrađen od keramike I. klase, komplet s poniklovanim sifonom, stojećom armaturom za spoj na toplu i hladnu vodu.
Moderan i elegantan bojler pravokutnog oblika, od 50-80l, ovisno o veličini kupaonice. Podna elegantna tuš kada s  miješalicom za tuš sa tri funkcije tuša, fiksnom ružom tuša za nadžbuknu montažu i ručicom tuša sa zidnim držačem.
Renomirani proizvođači: LAUFEN, TECE, ARISTON i HANSGROHE
Grijanje i hlađenje na struju. Vanjske jedinice Daikin ili Mitsubishi multi-split sustav , smještene na krovu.
Elektroinstalacije: glavna brojila svih stanova smještena su u podrumu ispod stubišta u vatrootpornom ormaru. Pojedinačne razvodne kutije jake i slabe struje za svaki stan, pored ulaznih vrata u stan. Stubište , garaža, lift i vanjska rasvjeta, vezani su na brojilo zajedničke potrošnje. U slučaju nestanka električne energije, pali se panična rasvjeta na stubištu i u garaži koja ima baterijsko napajanje. Svaki stan ima parlafon.
Ventilacija: sve prostorije orijentirane na fasadu, imaju prirodnu ventilaciju preko prozora i vrata. Neki sanitarni čvorovi i ostave bez vanjskih otvora, te nape, imaju ventilaciju putem ventilacijskih kanala.
U garaži planirana je ventilacija i odimljavanje prirodnim putem preko šahti i perforiranih garažnih vrata. Na stubištu je prozor za odimljavanje, koji se automatski otvara preko senzora dima. Za početno gašenje požara postavljaju se na stubištu i u garaži vatrogasni aparati.
*Pojedini tehnički detalji opreme mogu biti podložni manjim promjenama.
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga