EKSKLUZIVNO LUKSUZNI STAN U STAROJ JEZGRI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Pula, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 200 puta
Šifra oglasa: 5796694

Cijena:
259.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 72,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 1915
Broj parkirališnih mjesta: bez parkirnog mjesta
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je jedan starorimski grad - Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Upravo u samom centru grada Pule u jednom od najtraženijih dijelova istog smješten je ovaj luksuzni stan u prizemlji austougarske vile površine 75 m2 sa veoma prostranom okućnicom površine 150 m2. Stan kao što je vidljivo na slikama je kompletno renoviran prije nekoliko mjeseci, te se sastoji od ulaznog predprostora, veoma prostranog i osvijetljenog dnevnog boravka sa prostorom za ručanje i dnevnim boravkom, komfornog kupatila sa ostavom, dvije velike spavaće sobe od kojih jedna posjeduje i zasebno kupatilo, te se na samom ulazu u stan ulazi kroz idealno orijentiranu i veliku terasu sa koje imamo pristup ka lijepoj zelenoj okućnici koja je na korištenje vlasnicima navedenog stana. Stan je opremljen visokokvalitetnom PVC stolarijom, tri jedinice klima uređaja, kuhinjom rađenoj po mjeri zajedno sa kućanskim aparatima, protuprovalnim ulaznim vratima, novim vodnim i strujnim instalacijama, video nadzorom vanjskog dijela objekta, te se prodaje sa svim pokretninama u nekretnini koje su vidljive na slikama. Stan kao što je navedeno se nalazi na nezamjenjivoj lokaciju u samoj staroj jezgri grada Pule blizu svih popratnih sadržaja od trgovine, pošte, banke, škole, vrtića, šetnice, mora, restorana i ostalog.

Nekretnina zbog svog svoje odlične lokacije, rasporeda, stambene površine i površine okućnice predstavlja veliki potencijal za buduće kupce, te pruža veliku mogućnost uživanja u istoj u smislu obiteljskog života zbog centra grada te svih popratnih sadržaja za život, te sukladno želji istog mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja istog, te veoma brzom povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga