EKSKLUZIVNO KVALITETNI OBITELJSKI ČETVEROSOBNI STAN SA GARAŽOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Šijana, Pula, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 160 puta
Šifra oglasa: 5795450

Cijena:
199.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 70,00 m²
Grijanje: Plinske peći
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 1970
Broj parkirališnih mjesta: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je jedan mali starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Upravo u jednom od najtraženijih dijelova grada Pule u Šijani smješten je ovaj veoma kvalitetan prostrani četverosobni stanna četvrtome katu površine 70 m2. Stan se sastoji od ulaznog pred prostora, dječje sobe, prostranog i osvijetljenog dnevnog boravka sa izlazom na jednu od terasa u stanu, kuhinje i prostora za ručanje sa izlazom na drugu nešto manju terasu, kupatila sa dnevnim svijetlom i dvije velike spavaće sobe. Stan kao što je vidljivo je kompletno adaptiran, te su korišteni izuzetno kvalitetni materijali za opremanje i sprovođenje instalacija. Opremljen je visokokvalitetnim protuprovalnim ulaznim vratima, popločen granitom po cijelom dnevnom i kuhinjskom dijelu, keramikom u kupatilu i na terasama, te vrlo kvalitetnim parketom u sobama. Sprovedena je i nova instalacija gradskog plina, te posjeduje mogućnost kuhanja i grijanja na gradski plin, posjeduje visokokvalitetnu PVC stolariju sa roletama, kuhinju rađenu po mjeri sa svim kućanskim aparatima i elementima. Stanu pripada još i ostava u suterenu površine 4 m2, te prodavatelj nudi mogućnsoti kupcu za kupnju veoma uredne garaže po cijeni od 12 000 €, koja se nalazi na gradskom zemljištu i nije upisana u zemljišne knjige. Pored navedenog stana i garaže prodaje se i odlična lokacija u blizini svih popratnih sadržaja od škole, pošte, banke, apoteke, vrtića, parka, trgovačkog centra, gradskog bazena, šetnice, plaža, igrališta i slično.

Navedena nekretnina zbog svoje lokacije, površine, kvalitete gradnje i opremljenosti predstavlja veliki potencijal za buduće kupce te pruža mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja, što bi znatno ubrzalo povrat uloženih sredstava ili uživanja u istoj za ugodan obiteljski život blizu svih popratnih sadržaja i plaža.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:
+385981748680
[email protected]
DEAN ŽUNIĆ
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga