EKSKLUZIVNO! KOMFORAN DVOSOBNI STAN U VISOKO KVALITETNOJ NOVOGRADNJI S POGLED...

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  099/598-7784

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 168 puta
Šifra oglasa: 5796637

Cijena:
258.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 74,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2024
Broj parkirališnih mjesta: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Fažanaje malo ribarsko mjesto smješteno na jugozapadnoj obali Istarskog poluotoka, okrenuta prema moru i predivnom otočju Brijunskog arhipelaga te u zadnjih deset godina slovi kao jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija u Istarskoj županija, a tako i u Hrvatskoj.U sklopu Općine Fažana u mjestu Valbandon na mirnoj lokaciji smješten je ovaj predivan projekt urbane vile u visokokvalitetnoj novogradnji sa ukupno 6 stambenih jedinica .Prilikom planiranja i gradnje stanova u ovoj urbanoj vili naglasak je stavljen na maksimalnu fukncionalnost i udobnost stanova za buduće vlasnike. Ukupno se gradi 6 stanova na 3 etaže pa tako na svakoj etaži imamo po 2 stambene jedinice.

Prodaje se stan na 2. katu ukupne površine 74 m2 koji se sastoji od dvije spavaće sobe, hodnika, dnevnog boravka i kuhinje, kupaonice, ostave i terase. Odličnom rasporedu stana doprinosi i činjenica da su spavaće sobe odvojene od sobe dnevnog boravka, a visoki stropovi protežu se sve do krova dok se sa zapadne strane iz dnevnog boravka i terase pruža predivan pogled na more. Stan se prodaje u sistemu "ključ u ruke" sa opremljenim sanitarijama u kupaonici s "walk in tušem". Stan posjeduje inverter klimu marke "Mitshubishi" snage 3,5 kW u dnevnom boravku i u svakoj spavaćoj sobi po jedna snage 2,5 kW, a za grijanje se koristi podno grijanje sprovedeno u dnevnom boravku s kuhinjom i kupaonici te postoji mogućnosti instalacije peći na drva ili pelet u dnevnom boravku. Stanovi su orijentirani prema jugozapadu sa puno dnevnog svjetla.Udaljenost od centra Fažane je 3,5 km dok nam je udaljenost od mora svega 1,5 km.

Očekuje se visoki energetski certifikat svih zgrada (A, A+), jer se zgrade grade u kontroliranoj kvaliteti izvođenja građevinskih radova kao i izbora vrhunskih materijala i atestiranih materijala, izbora sistema izolacije objekata sa EXP s ekspandiranim polistirenom i kvalitenom žbukom uz odabir vrhunske PVC stolarije sa troslojnim staklima, roletnama s električnim podizačem i komarnicima. Uz stan dolaze i dva parkirna mjesta u ograđenom dvorištu zgrade.

Stan se sastoji od: 2 spavaće sobe + dnevni boravak i kuhinja + kupatilo +hodnik +ostava + terasa

Istaknuto:


Visokokvalitetna novogradnja
Blizina mora 1,5 km
Stan se prodaje "Ključ u ruke"
Planirani završetak radova krajem 2024. godine
Kupac ne plaća porez na promet nekretnina


Navedena nekretnina zbog svoje lokacije, iskoristivosti površine i udobnosti, blizine mora i ostalih popratnih sadržaja poput trgovina i restorana predstavlja veliki potencijal za buduće kupce te pruža mogućnost brzog povrata uloženih sredstava ili uživanja u istoj za obiteljski život.

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE:

Luka Žunić
Licencirani agent
+385 99 598 77 84
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga