EKSKLUZIVNO JEDNOSOBAN STAN 250 METARA OD MORA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Barbariga, Vodnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 324 puta
Šifra oglasa: 5795474

Cijena:
103.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 1-1.5 sobni
Površina: 47,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 1989
Broj parkirališnih mjesta: 1
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Istarska županija slovi kao jedna od najpogodnijih regija za život, te pruža mnoge prirodne ljepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom. Na samom jugozapadu Istarskog poluotoka viza vi otočja Brijuni na veoma atraktivnoj lokaciji na samoj obali u sklopu grada Vodnjana smješteno je naselje Barbariga, koje predstavlja jedinstvenu lokaciju za ljubitelje prirodnih lijepota, mira, sporta i rekreacije, te iz godine u godinu poboljšavajući svoju infrastrukturu i ponudu pobuđuje sve veći interes domicilnog i stranog stanovništva.

Upravo u Barbarigi na samo 250 metara od mora na drugom katu se smjestio ovaj jednosobni stan površine 47 m2. Stan se sastoji od ulaznog pred prostora, natkrivene i zatvorene terase koja trenutno služi i kao dnevni boravak sa prostorom za ručanje, novo adaptirane kuhinje prije nekoliko godina i rađene po mjeri, ugodnog kupatila sa kvalitetnim kućanskim aparatima, još jednog manjeg dnevnog boravka i osvijetljene spavaće sobe. Stan je opremljen sa novom jedinicom klima uređaja, drvenom stolarijom u odličnom stanju sa duplim staklima, te svim ostalim kućanskim aparatima i elementima vidljivim na slikama i sa njima se prodaje. Stan se nalazi u zgradi rađenoj prije tridesetak godina sa ne previše sustanara, vlasnici stana su prvi vlasnici navedenog objekta i veoma je bitno napomenuti da se stan prodaje kao suvlasništvo u zgradi sa legaliziranom naknadno zatvorenom terasom. Pored odlične nekretnine bitno je napomenuti i odličnu lokaciju na samo 250 metara do ulaza u more, a isto tako i blizu svih popratnih sadržaja kao što su trgovina, parkovi, šetnice, restorani, pekara, bankomat, zabavni park, predivne plaže i slično.

Navedeni stan zbog svoje površine, cijene i nezamjenjive lokacije predstavlja veoma zanimljivu nekretninu za buduće kupce u smislu korištenja iste za stanovanje ili pak za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja i brzom povratu uloženih sredstavana.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga