EKSKLUZIVNO DVOETAŽNI NOVOUREĐENI STAN SA POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 16.03.2024.
Oglas pregledan: 192 puta
Šifra oglasa: 5792388

Cijena:
244.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 89,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2017
Energetski certifikat: B
Broj parkirališnih mjesta: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Nedaleko od predivne Jugozapadne obale poluotoka Istre smješten je grad Vodnjan, grad koje je bogat svojom povijesnom baštinom, kulturom, te predivno je lociran sa prelijepom starogradskom jezgrom. Starogradska jezgra i većina osnovnih potrebnih sadržaja u Vodnjanu smješteni su na prelijepom brdašcu koji pruža prelijepi pogled na more i Brijunsko otočje.

Upravo u Vodnjanu, nedaleko od centra, a na odličnoj lokaciji nalazi se ovaj prostrani, dvoetažni stan površine 88, 85 m2. Stan se nalazi na drugome katu manje obiteljske zgrade i unutar njega smjestio se otvoreni prostor kojeg čini dnevni boravak, visokokvalitetna kuhinja, prostor za ručavanje sa kojeg se izlazi na terasu, a sa koje se pruža predivan pogled na Brijunsko otočje i more, kupaonica i spavaća soba. Stepenicama hrastovog drveta dolazi se do galerije u kojoj se nalazi još jedna spavaća soba i kupaonica. Duž cijele galerije je stajna visina. Sistem grijanja i hlađenja je putem tri jedinice klima uređaja (svaka spavaća soba sa svojom klimom i jedna jedinica se nalazi u dnevnom boravku). Tokom opremanja nekretnine pazilo se na svaki detalj te je luster u dnevnom boravku sa bluetooth zvučnikom i podešavanjem različitih boja svjetla, PVC stolarija dvoslojnog stakla sa 7 plinskih komora sa ALU roletama i dodatnom izolacijom. Zgrada je izgrađena visokokvalitetno i posjeduje termofasadu 8 cm, dok su stepenice u hodniku zgrade obložene dalmatinskim kamenom. Nekretnina je u blizini svih popratnih sadržaja poput trgovina, restorana, kafića, ljekarni, škole, vrtića, pošte, veterinarske službe utd. Stanu pripada pomoćni prostor u prizemlju zgrade od svojih 40 m2, a koj i može poslužiti u različite svrhe korištenja i po želji budućeg vlasnika, u smislu praone, konobe, ostave ili sl.
Navedena nekretnina je izuzetno zanimljiva zbog svoje površine, lokacije, fantastičnog pogleda na more, visoke kvalitete i kao takva predstavlja atraktivnu investiciju da li u smislu obiteljskog života ili veliku mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanjem i brzom povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga