DVOSOBNI STAN SA OKUĆNICOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vabriga, Poreč, Istarska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 21.04.2024.
Oglas pregledan: 160 puta
Šifra oglasa: 5843770

Cijena:
215.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 67,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2009
Broj parkirališnih mjesta: 1
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

OpćinaTar-Varbigasmještena je između turističkih središta Poreča i Novigrada, na uzvisini koja se s jugozapada blago spušta ka suncu i moru, a sa sjeverne stane strmo ka ušću rijeke Mirne. Kraj je poznat po izvanrednom maslinovom ulju, a upravo se podno Tara, uzgajaju masline od kojih se dobiva najbolje maslinovo ulje u Europi. Tar će odabrati ljubitelji aktivnog odmora, uz brojnu sportsku i rekreacijsku ponudu koja obuhvaća sportove na vodi, pješačenja, biciklizam.

Upravo u Vabrigi prodajemo prodajemo komforan i uredan stan. Ovaj 2S+DB nalazi se u prizemlju manje stambene zgrade novije gradnje a sastoji se od: hodnika,kupaone, spavaće sobe sa bračnim krevetom, druge spavaće sobe sa bračnim krevetom i izlazom na balkon, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom otvorenog koncepta.
Kuhinja i dnevni boravak čine centralni dio stana, pružajući prostor za okupljanja i druženje. Iz dnevnog boravka možete izići na natkrivenu terasu i uređenu okućnicu. Stanu pripada i jedno vanjsko parkirno mjesto.
Opremljen je PVC stolarijom, keramikom i parketima te se prodaje namješten.

Ova nekretnina nudi priliku da posjedujete kvalitetan i prostrani stan , samim time jamči odličan izbor za svakodnevni život , azbog svoje lokacije, površine, blizine mora i plaža i u okruženju nekretnina za odmor ili u funkciji turizma.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga