DVOSOBAN STAN U CENTRU GRADA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Pula, Istarska

Telefon  091/590-1780

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 172 puta
Šifra oglasa: 5796604

Cijena:
250.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 62,00 m²
Grijanje: Gradski plin
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 1980
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Pula je povijesni biser smješten na zapadnoj obali istarskog poluotoka u Hrvatskoj. Jedna od najpoznatijih atrakcija grada je Pulska Arena, dobro očuvani rimski amfiteatar koji je jedan od najvećih i najbolje očuvanih u svijetu.

Upravo u Puli nalazi se ovaj dvosoban stan sveukupne površine 62m2. Pri ulazu u stan dočeka nas hodnik iz kojeg idemo u ostale prostorije. Nakon hodnika nalazi se dnevni boravak, blagovaona i kuhinja sa izlazom na natkrivenu terasu. Odmah nakon imamo dvije prostrane spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na manju privatnu terasu. Kupaona je moderno uređena sa odvojenim toaletom. Stan je adaptiran 2010. godine te su postavljene nove instalacije struje, vode, unutarnja solarija kao i PVC stolarija bijele boje. Prostorije se griju pomoću dva klima uređaja no postavljena je instalacija za ugradnju peći na pelete. Izolacija u stanu je odlična zbog postavljanja pločica sa zvučnom i termoizolacijom. Stanu pripada velika ostava u podrumu. Stan se prodaje namješten sa svim potrebnim namještajem.

Najveća prednost ovog stana je sama lokacija te dovoljan broj parkirnih mjesta. Stan se nalazi nedaleko od centra grada kao i svih popratnih sadržaja. Možemo gledati na stan kao dobru investiciju zbog kategorizacije sa 4 zvjezdice, kao i dobrih recenzija na oglašivačima zbog već uhodanog posla.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!



Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga