Ovaj oglas je istekao!

Dvosoban stan s galerijama i velikom terasom u Vodicama

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodice, Šibensko-kninska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 60 puta
Šifra oglasa: 5882529

Cijena:
220.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Dvosoban stan s galerijama i velikom terasom u Vodicama
Dvosoban stan s galerijama i velikom terasom u Vodicama

Prostran i svijetao stan površine cca 95 m2 smjestio se u etažiranoj kući s tri stana, svaki sa svojim ulazom i vlastitim brojilom. Ovaj stan je idealan za sve koje traže udoban dom u mirnom dijelu Vodica.

Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka s galerijom, kuhinje i blagovaonice iz koje se izlazi na prostranu ostakljenu terasu koja pruža pogled na more.

Stan ima dvije udobne spavaće sobe, svaka s vlastitom galerijom i kupaonicom, što osigurava dodatnu privatnost i komfor. Osim toga, pri samom ulazu u stan nalazi se još jedno prostrano kupatilo koje uključuje manji balkon, idealan za sušenje rublja ili kao dodatni prostor prema željama budućih vlasnika.

Svaka soba ima klima uređaj.

Orijentacija stana je južna, što osigurava obilje prirodnog svjetla tijekom cijelog dana. Stanu također pripada i jedno natkriveno parkirno mjesto.

Susjedstvo je mirno, a svi potrebni sadržaji se nalaze u neposrednoj blizini. Također, popularno mjesto Tribunj je jako blizu.

Stan je od mora udaljen oko 250 m.

Grad Vodice, smješten 11 km sjeverozapadno od Šibenika, pruža izvrsne uvjete za nezaboravan i aktivan odmor. Kao najveće turističko središte regije, grad je domaćin mnogim zanimljivim festivalima, sajmovima i manifestacijama, ali se nude i raznolike mogućnosti za individualne sportske aktivnosti i rekreaciju. Također, Vodice su mjesto gdje se može živjeti tokom cijele godine obzirom da ima sve sadržaje potrebne za život.