DVOSOBAN STAN NA ODLIČNOJ LOKACIJI - VERUDA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Veruda, Pula, Istarska

Telefon  091/590-1780

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 136 puta
Šifra oglasa: 5796617

Cijena:
280.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 80,00 m²
Grijanje: Plinske peći
Detalji o nekretnini
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Pula je povijesni biser smješten na zapadnoj obali istarskog poluotoka u Hrvatskoj. Jedna od najpoznatijih atrakcija grada je Pulska Arena, dobro očuvani rimski amfiteatar koji je jedan od najvećih i najbolje očuvanih u svijetu. Gastronomska scena Pule nudi izvrsnu kombinaciju istarske kuhinje, obogaćene svježim plodovima mora i lokalnim sastojcima.

Upravo u Puli nalazi se ovaj dvosoban stan sveukupne površine 80m2. Pri ulazu u stan dočeka nas hodnik iz kojeg imamo ulaz u kuhinju sa ostavom te izlazom na natkrivenu terasu. Odmah do kuhinje nalazi se dnevni boravak koji također ima izlaz na terasu. U istom hodniku nalazi se manji gostinski WC. Nakon toga imam odvojeni hodnik u kojem se nalazispavaća soba koja se trenutno koristi kao drugi dnevni boravak. U drugoj spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet. Između soba imamo kupaonu sa kadom. Prostorije se griju pomoću peći na drva no postoji priključak za plin kao i mogućnost spajanja centralnog na plin.U planu je postavljanje fasade uz postavljanje termoizolacije. Stanu pripadaostava u podrumu površine 6m2. Stan se prodaje namješten sa svim potrebnim namještajem.

Najveća prednost ovog stana je sama lokacija te dovoljan broj parkirnih mjesta. Stan se nalazi nedaleko od mora, stoga je moguće gledati u smjeru investicije u turizmu. Stanovi na ovakvim lokacijama nude blizinu svih popratnih sadržaja (vrtić, škola, ambulanta, trgovine…) uz koje imamo i mir te bijeg od gradskih gužva i stresa.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!



Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga