DVOSOBAN STAN NA DRUGOM KATU U NOVOGRADNJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Monteserpo - Komunal, Pula, Istarska

Telefon  099/863-0642

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 140 puta
Šifra oglasa: 5796584

Cijena:
165.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 55,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 1

Opširnije o oglasu

Pula je povijesni Grad smješten na zapadnoj obali istarskog poluotoka u Hrvatskoj. Grad se ponosi bogatom prošlošću koja seže unatrag tisućama godina te je ostavila dubok trag na njegovoj arhitekturi, kulturi i identitetu. Jedna od najpoznatijih atrakcija grada je Pulska Arena. Gastronomska scena Pule nudi izvrsnu kombinaciju istarske kuhinje, obogaćene svježim plodovima mora i lokalnim sastojcima.

Upravo u Gradu Puli u kvartu Monte Serpente nudi se ovaj moderni projekt, koji započinje sa izgradnjom u 2024. godini. Projek je samostojeća stambena zgrada od 6 stanova, djelit će se na prizemlje, prvi i drugi kat svaka etaža će imati po dva stana te će biti izgrađeni i opremljeni prema najvećim standardima. Svaka stambena jedinica će imati inverter klimu u sobama i dnevnom boravku, te podno grijanje na struju u kupaonicama. S time da prilikom kupnje mogu se provesti neke od korekcija stana uz dogovor sa investitorima.

Ovaj moderan dvosobni stan nalazit će se na drugom katu novoizgrađene zgrade, a odlikuje se suvremenim dizajnom i praktičnim sadržajima. Prostirući se na površini od 55 četvornih metara, stan je učinkovito raspoređen, nudi udoban životni prostor i funkcionalnost.

Pri ulasku dočekuje Vas primamljiv dnevni boravak, prostor će dobro osvijetljivati prirodna svijetlost koja ulazi kroz prozore, stvarajući topao i ugodan ambijent. Uz dnevnu sobu nalazi se kuhinja otvorenog plana koju možete prilagoditi svojim željama, opremiti je modernim uređajima i elegantnim ormarićima dizajniranim za funkcionalnost i estetiku. Raspored povećava učinkovitost prostora, omogućujući jednostavnu pripremu obroka i blagovanje.

Stan ima dve udobnue spavaće sobe, koje pružaju privatan i miran prostor za opuštanje. S dovoljno prostora za krevet, ormar i osobni dekor, dizajniran za mirno utočište na kraju dana.

Kupaonica, iako kompaktna, vjerojatno bi bila opremljena potrebnim sadržajima kao što su tuš, WC i umivaonik, potencijalno dizajnirana s elementima koji štede prostor.

Ovaj dvosobni stan od 55 četvornih metara na drugom katu nove zgrade sažima moderan život svojim učinkovitim rasporedom, suvremenim dizajnom i praktičnim sadržajima. Savršeno za pojedince ili parove koji traže udoban životni prostor na dobroj lokaciji. Imajte na umu da određeni detalji mogu varirati po vašoj volji, ali ovaj opis daje opći pregled onoga što možete očekivati ​​od dvosobnog stana u novoj zgradi.



ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385998630642
[email protected]
MITJA KANJIR
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga