Ovaj oglas je istekao!

Dvosoban apartman s terasom i bazenom, 73 m2, Povljana

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Povljana, Zadarska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 64 puta
Šifra oglasa: 5854922

Cijena:
218.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Dvosoban apartman s terasom i bazenom, 73 m2, Povljana
Dvosoban stan s terasom i bazenom, 73 m2, Povljana

U prizemlju novoizgrađene zgrade u kojoj se nalazi ukupno četiri stana, smjestio se dvosoban stan blizu mora.

Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, hodnika, kupaonice, otvorenog zajedničkog prostora kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka, koji izlazi na veliku natkrivenu terasu. Stanu dodatno pripada i dvorište površine 36 m2.

Iz dnevnog boravka i jedne spavaće sobe duž staklene stijene pruža se pogled na bazen s vrtom. Terasa je moderno uređena i nastavlja se na uređeni prostor oko bazena i sunčalište.

Visoko kvalitetna izgradnja s najboljom ocjenom energetski učinkovitosti A+. Gradnja vršena s armiranobetonskom kontrakcijom gdje su vanjski i unutarnji nosivi zidovi od opeke debljine 25 cm, a izolacije izvedena preko sustava ETICS fasade s 15 cm stiropora.

Zgrada u kojoj se nalazi stan dovršena je u ljeto 2023. godine. Bazen i vrt oko njega zajednički su prostor, dok se u dvorištu ispred zgrade nalazi parking. Stanu pripada jedno parkirno mjesto.

U blizini zgrade nalaze se svi sadržaji, dok je do mora udaljena svega pet minuta šetnje.

Povljana se nalazi na otoku Pagu. Ukoliko vozite s kopna preko Paškog mosta, u Povljanu ćete stići za 15 minuta. Danas ovo malo naselje broji oko 800 stanovnika i jedno je od popularnih turističkih odredišta na otoku Pagu. Posebno je po dugim plažama koje pozivaju na plivanje i ronjenje. Mjesto je poznato i po ljekovitom blatu, peloidu koje se nalazi u blizini. Glavna atrakcija je duga šljunčana plaža Dubrovnik, sa šetnicom ukrašenom palmama.

*Napomena: stanovi glase na tvrtku, kupac ne plaća porez na promet nekretnina.