Ovaj oglas je istekao!

Dvosoban apartman s pogledom na more, 73 m2, terasa i vrt, Vir, Zadar

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vir, Zadarska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 72 puta
Šifra oglasa: 5854926

Cijena:
150.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Dvosoban apartman s pogledom na more, 73 m2, terasa i vrt, Vir, Zadar
Dvosoban apartman 73 m2, pogled na more, 80 m do plaže, Vir, Zadar

Na otoku Viru, svega nekoliko koraka od uređene plaže, na prvom katu, nalazi se kompletno namješten i opremljen dvosoban apartman. Nudi jednostavan i funkcionalan smještaj koji kombinira unutarnje i vanjske prostore, od kojih se svakako izdvaja terasa i vrt s uređenim travnjakom. Apartmanu pripada jedno parkirno mjesto i spremište površine 3 m2.

Apartman se sastoji od zajedničkog prostora dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice površine 25 m2, kupaonice i dvije udobne spavaće sobe, svaka površine 11 m2. Apartmanu također pripada i natkrivena terasa (11 m2), te uređeni vrt s travnjakom površine 47 m2. S terase se pruža pogled na more i susjedni otok Pag.

Apartman je do mora i uređene plaže udaljen manje od 100 metara, pružajući vam pristup obali u samo nekoliko koraka.

Pruža mogućnost nastavka komercijalne djelatnosti, jer je već godinama u uhodanom turističkom najmu, sa uglavnom stalnim gostima. Upravo ga to čini idealnom investicijom za iznajmljivanje ili vlastiti užitak.

Otok Vir jedan je od brojnih otoka prekrasnog zadarskog arhipelaga. Smjestio se u blizini grada Nina u Virskom moru, a s kopnom ga u Privlaci spaja most.

Tijekom cijele godina na Viru ćete uživati u čak 300 sunčanih dana, a tijekom ljeta, Vaše će večeri biti ugodnije zbog povjetarca s Velebita. dana. Osim za klasične ljetne radost poput kupanja i istraživanja brojnih skrivenih uvala, Vir je idealan i za ljubitelje jedrenja, surfanja i sa svojih 20 km biciklističkih staza, jedna od omiljenih destinacija ljubitelja mountain bikinga.

Zbog svoje geografske pozicije i predivnog okruženja, gdje god da se nalazite, na Viru ćete gotovo uvijek svjedočiti prekrasnom pogledu na Velebit ili na otoke Pag, Ugljan, Sestrunj, Rivanj, Molat ili Ist.