DVOETAŽNI STAN U REZIDENCIJALNOM DIJELU GRADA NA 300 M OD MORA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Valsaline, Pula, Istarska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 188 puta
Šifra oglasa: 5795451

Cijena:
270.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 1-1.5 sobni
Površina: 64,00 m²
Detalji o nekretnini
Energetski certifikat: B
Broj parkirališnih mjesta: 1
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je jedan mali starorimski grad zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj i uživanje u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Upravo u jednom od najatraktivnijih dijelova grada Pule, Valsaline koja je idealna pozicija zbog same lokacije uz plažu te borovu šumu, u ponudi je dvoežni stan .

Stan se nalazi na trećem katu manje zgrade te stambena površina stana iznosi 56,06 m2 i galerijski dio od 8 m2, što u naravi čini ukupnih 64,06 m2.
Sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinja sa blagovaonom, dnevnog boravka te izlazom na natkriveni balkon, kupaonica, spavaća soba, ostava te stepenice koje vode u uređeni prostor na tavanu.
Nekretnina je opremljena PVC stolarijom, protuprovalnim vratima, klimatskom jedinicom, podnim grijanjem u kupaonici. Stan se prodaje kompletno namješten. Dosadašnji vlasnik povremeno je boravio u stanu pa nekretnina veoma očuvana.

Stanu pripada i jedno parkirno mjesto te mala šupa u prizemlju. Najbliža plaža udaljena 300m pa je nekretnine odlična je prilika za odmor onima koji ne žele na ljetovanju koristiti auto nego se do plaže Lungomare, Mornar uvale Valasine prošetati, šetati uz poznate šetnice i dodatnih atraktivnih turističkih ponuda, idealna nekretnina za turisitčki najam ali isto tako za život.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga