DVOETAŽNI STAN SA OTVORENIM POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  098/174-8680, 097/683-3743

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 148 puta
Šifra oglasa: 5795460

Cijena:
477.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 246,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2005
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Fažana je prelijepo malo ribarsko mjesto koje se nalazi na jugozapadu Istre vizavi Nacionalnog parka Brijuni, te u zadnjih nekoliko godina slovi kao jedna od top turističkih destinacija u Hrvatskoj, samim time mami veliki broj posjetitelja, a isto tako je pogodno za investicije sa kratkim vremenskim povratom.

Upravo u Fažani na odličnoj lokaciji na samo 250 metara od predivnih plaža smješten je ovaj dvoetažni prostrani stan sve ukupne površine 246 m² sa pogledom na Brijunski arhipelag. Stan se nalazi na drugome katu i uredno je etažiran sa pripadajućim natkrivenim parkirnim mjestom. Gornja etaža stana je uređena, a sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa kojeg se pruža otvoreni pogled na more i Brijune, prostora za ručavanje, kuhinje sa svim kuhinjskim elementima, prostranog kupatila sa velikom kadom, garderober, dva spremišta, dvije sobe. Budućem vlasniku se ostavlja mogućnost završetka adaptacije prve etaže koja je također zavidne površine sa prostranom terasom, ulaznim predprostorom, dvije sobe, velikim dnevnim boravakom sa prostorom za ručavanje, kuhinjom, garderoberom, kupaonice. Stanu pripada vanjskom uređeno stepenište sa natkrivenim ulazom u stan. Nekretnina je opremljena PVC stolarijom te posjeduje dvije jedinice klima uređaja i peć na drva, dok se izvan stana nalaze i dva spremišta. Obzirom da je stan na dvije etaže te velike površine postoji mogućnost i uređenja istog u smislu više stambenih jedinica.


Navedena nekretnina predstavlja veoma atraktivnu nekretninu na odličnoj lokaciji sa predivnim pogledom te zbog svoje pozamašne površine pruža budućem kupcu veliku mogućnost uživanja u istoj u smislu obiteljskog života zbog blizine svih popratnih sadržaja za život (trgovina, restorana, kafića, pošte, škole, vrtića) kao i predivnih plaža, te sukladno želji istog nudi mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja iste, te bržem povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga