DVA PROSTRANA STANA SA POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 184 puta
Šifra oglasa: 5795468

Cijena:
330.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 139,00 m²
Grijanje: Gradski plin
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 1985
Broj parkirališnih mjesta: 3
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na predivnoj Jugozapadnoj obali poluotoka Istre smješteno je jedno malo priobalno naselje zvano Peroj, naselje je bogato povijesnom baštinom, te predivno locirano sa prelijepom starogradskom jezgrom. Starogradska jezgra i većina osnovnih potrebnih sadržaja u Peroju smješteni su na prelijepom brdašcu koji pruža prelijepi pogled na more i Brijunsko otočje, također naselje sadrži priobalje sa predivnim plažama i novouređenom šetnicom, koje iz godine u godinu podiže svoju razinu kvalitete ulaganjem u spomenuti sadržaj i kulturu.

Upravo u Perojuu neposrednoj blizini plaža i centra smještana su ova dva stana sa pogledom na more površine 139 m2 na prvom katu. Stanovi ili penthouse nalazi se na prvome katu kuće sa samo tri stana, sastoje se od 4 spavaće sobe, dvije kuhinje, dva osvijetljena kupatila, ulaznog prostora, veoma prostranog dnevnog boravka i predivne dvije terase od kojih se sa jedne pruža predivan pogled na more. Navedeni prostrani stan koji se u dokumentaciji vodi kao jedan u naravi se koristi kao dva nudi razne mogućnosti budućim vlasnicima na korištenje i kao dvije zasebne jedinice ili kao jedan veliki obiteljski u kojem svaki član ima zagarantiranu privatnost u istom. Stan je opremljen visokokvalitenom PVC stolarijom, sprovedeno je centralno grijanje na plin, opremljen je ekonomičnim kućanskim apratima i klima uređajima, lijepim kućanskim elementima, te se prodaje sa svim pokretninama vidljivim na slikama. Prednost ovog stan je odlična, mirna i atraktivna lokacijia blizu svih popratnih sadržaja trgovina, restorana, predivnih plaža, šetnica, morske lučice itd.

Navedeni stanovi predstavljaju veoma atraktivnu nekretninu zbog svoje opremljenosti, površine i nezamjenjive lokacije, te nude mogućnost budućem vlasniku korištenje za obiteljsko stanovanje ili mogućnost korištenja više stambenih objekata za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja istih, te veoma brz povrat uloženih sredstava.

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE:

Dean Žunić
Licencirani agent
+385 98 174 86 80
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga