Dva apartmana s pogledom na more, samo 150 m od mora

Casa De Mar Nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Crikvenica, Primorsko-goranska (Pogledaj na karti)

Telefon  098/973-6012, 051/633-700

Oglas je aktivan od 16.03.2024.
Oglas pregledan: 255 puta
Šifra oglasa: 5791868

Cijena:
370.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: stan u zgradi
Sobnost: 4-sobni
Površina: 86,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 1985
Kat: 2. kat
Broj parkirališnih mjesta: 2
Garaža: samostojeća garaža
Građevinska dozvola: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

PRILIKA! Na prodaju su dva apartmana s pogledom na more,na odličnoj lokaciji samo 150 m od mora!

Ova nekretnina na Crikveničkoj rivijeri predstavlja izuzetnu priliku za sve one koji žele uživati u blizini mora i prekrasnih plaža, bez obzira jesu li u potrazi za svojim domom ili investicijskim objektom.

Stambena površina od 86 m2 dizajnirana je s pažnjom prema detaljima i praktičnosti, a u naravi predstavlja cijelu drugu etažu objekta podjeljenu u dva zasebna apartmana.

Jedan apartman se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, jedne kupaonice, dvije spavaće sobe i dvije natkrivene južne terase, s kojih se pruža prekrasan pogled na more. Drugi apartman sastoji se od jedne spavaće sobe, jedne kupaonice, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom te jedne natkrivene terase.

Ova nekretnina dolazi s potpunom opremljenim kuhinjama i namještajem. Građeno je kvalitetnim materijalima, ugrađena stolarija je PVC i drvo sa griljama, instalirane su inverter klime za grijanje i hlađenje te priprema za etažno centralno grijanje s provedenim instalacijama i ugrađenim radijatorima.

Izvrsna lokacija samo 150 metara udaljena od obale osigurava jednostavan pristup morskim užicima i sve ukupnom turističkom doživljaju.

Nekretnini pripadaju i dva natkrivena parkirna mjesta.

Bilo da tražite svoj miran kutak uz more ili želite investirati u turistički potencijal ovog područja, ovaj apartman na Crikveničkoj rivijeri predstavlja savršen izbor.

SAŽETAK:
-stambena površina 86 m2
-3 spavaće sobe
-2 kupaonice
-kompletno namješteno
-2 natkrivena parkirna mjesta

Crikvenica je najveći grad na istoimenoj rivijeri. Mjesto je blizu raznih prometnih točaka i zračne luke, tako da je lako doći do njega.
Posebnosti Crikvenice, osim položaja, su: prekrasne plaže, ljubazni ljudi, mogućnosti izleta, gastronomija, sportske aktivnosti, znamenitosti, spomenici i bogata kulturna ponuda.
Posljednja spomenuta kultura posebice je posebna jer se u njoj tijekom ljetnih mjeseci održavaju brojni koncerti, izložbe i predstave.
Selce i Dramalj, iako znatno manji, po ljepoti nimalo ne zaostaju Crikvenici. Tamo ćete također pronaći dobar izbor aktivnosti za slobodno vrijeme i prekrasne male plaže na kojima možete uživati ​​u suncu i moru.

ID KOD AGENCIJE: AP0310

CASA DE MAR NEKRETNINE d.o.o.
Mob: +385 98 973 6012
Tel: +385 51 633 700
E-mail: [email protected]
www.casademar.com


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga