DVA ADAPTIRANA STANA NA ODLIČNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680, 097/683-3743

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 140 puta
Šifra oglasa: 5795437

Cijena:
175.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 91,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 1920
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Nedaleko od predivne Jugozapadne obale poluotoka Istre smješten je grad Vodnjan, grad koje je bogat svojom povijesnom baštinom, kulturom, te predivno je lociran sa prelijepom starogradskom jezgrom. Starogradska jezgra i većina osnovnih potrebnih sadržaja u Vodnjanu smješteni su na prelijepom brdašcu koji pruža prelijepi pogled na more i Brijunsko otočje.

Upravo u samom centru Vodnjana nalaze se ova dva stana u sklopu novouređene kuće površine 91 m². U prizemlju se nalazi studio površine 21 m², dok se prostrani obiteljski stan nalazi na prvome katu sa terasom i površine je 60 m².
Studio se sastoji od kupatila, kuhinje, prostora za ručavanje i dijela za spavanje, a unutarnjim novouređenim, kamenim stepenicama dolazi se do obiteljskog stana na prvome katu površine 60 m² koji se sastoji od kupatila, kuhinje, dvije spavaće sobe, dnevnog boravka i terase površine 10 m2 u kojoj se nalazi staroistarska šterna (bunar), koja je danas prava rijetkost, te predstavlja jednu od znamenitosti staroistarskih mjesta. Stanovi su opremljeni novom, kvalitetnom PVC stolarijom (orah). Međukatne konstrukcije su sve betonirane i armirane. Instalacije struje i vode su rađene na novo, kao i krov, te se budućem vlasniku nekretnina u sklopu cijene ostavlja mogućnost odabira dizajna pločica ili laminata, dok se prilikom renorviranja nekretnine pazilo na svaki detalj, te su ostavljeni detalji kamena koji daju pravi štih. Svaki stan posjeduje jedinicu klima uređaja. Nekretnina se prodaje sa završenom prvom fazom, postavljenim sobnim i ulaznim vratima, podovima, keramikom, te drugom fazom kupatila. Postoji mogućnost otkupa cijele kuće sa četiri stana.

Navedena nekretnina predstavlja jedinstvenu nekretninu zbog svoje lokacije, kvalitete i višestambenih jedinica, te pruža budućem kupcu ili kupcima odličnu investiciju za uživanje u istoj u smislu obiteljskog i veliku mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanem i brzom povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga