ČRNOMEREC, MANDALIĆINA: NOVOUREĐEN SVIJETAO STAN U SUTERENU, 70 m2

Best Croatian Properties (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Črnomerec, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/445-5153, 095/855-9812

Oglas je aktivan od 31.03.2022.
Oglas pregledan: 2816 puta
Šifra oglasa: 4870918

Cijena:
140.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 70,00 m²
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 1980
Energetski certifikat: U izradi
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU!
 Đurđica, tel.: 092 35 45 200
mail: [email protected]
Ovaj stan nalazi se u suterenu trokatnice građene osamdesetih godina, trostrano je orijentiran (istok, sjever, zapad) i svijetao je jer ima puno prozora.
Sastoji se od prostranog ulaznog hodnika u kojem je veliki garderobni ugrađeni ormar, dnevnog boravka, odvojene kuhinje s prostorom za blagovanje, spavaće sobe, kupaonice s tuš kabinom, kadom i wc-om, dodatnog toaleta i spremišta ispod stpenica.
Stan je nedavno detaljno obnovljen pa je tako napravljena nova hidroizolacija do 1 metar visine, ugrađen je novi plinski kondenzacijski bojler, postavljen novi laminat, sanitarije, keramika, ulazna vrata te nove instalacije.
Zgrada nije oštećena u potresu te je i ona obnovljena: ima novi krov, ulazna vrata, PVC prozore te dimnjak prilagođen novim propisima.
Bez obzira na suteren, stan je svijetao a režije su male.
U slučaju potrebe, i dnevni boravak se može koristiti kao spavaća soba jer je kuhinja dovoljno prostrana da u njoj može biti manji dnevni boravak.
Lokacija je odlična, nalazi se 100 metara od Ilice i više tramvajskih linija, na relativno mirnoj mikrolokaciji a svi su sadržaji nadohvat ruke. Ispred zgrade je i autobusna stanica linije Vrhovec-Šestine, u blizini su tri osnovne škole, dječji vrtići, nekoliko bolnica, srednje škole, trgovine i ostali zanatsko-uslužni sadržaji.
 
 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga