Črnomerec, 2 stana, ukupno 93 m2, Odlično za život i/ili investiciju

Ferko d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Črnomerec, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/434-3431

Oglas je aktivan od 26.06.2023.
Oglas pregledan: 634 puta
Šifra oglasa: 5318967

Cijena:
285.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 93,04 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2019
Energetski certifikat: A
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Prodajemo stan površine 93 m2 na 2. katu koji se sastoji od 2 apartmana. Zgrada je iz 2019. godine. Posjeduje energetski certifikat razreda A+. Apartmani funkcioniraju kao dvije zasebne cjeline, svaki ima svoju kuhinju i kupaonu. Jedan apartman je garsonijera, a drugi se sastoji od open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom te ima galeriju na kojoj se nalazi bračni krevet i toalet. Galerija stana je dodatnih 30 m2 i visine 2 m. Ispred apartmana se nalazi ulazni hodnik koji pripada stanu. U podrumu zgrade se nalazi zajednička kotlovnica. Ovako odvojene apartmane možete iznajmljivati ili spojiti u jedan stan.
 
Svaki apartman ima francuski balkon. Jedan apartman orijentiran na Sjever i Istok, a drugi na Istok. Stanovi su prostrani i odličnog rasporeda.
 
Sva stolarija u stanu je ALU-drvo vrhunske kvalitete, na fasadi je 14 cm mineralne vune, stepenište u zgradi kao i stepenice za galeriju od hrasta, pod prekriven vrhunskim laminatom. Stan se grije i hladi pomoću geotermalne dizalice topline (podno grijanje, zidno hlađenje). Ugrađen je sustav pročišćavanja vodovodne vode zbog kojeg je voda iz slavina potpuno čista, zdrava i bez kamenca.
 
Zgrada je etažirana, posjeduje građevinsku i uporabnu dozvolu, vlasništvo je uredno, moguća je kupnja putem kredita. Stan se prodaje potpuno namješten.
 
Lokacija je odlična, nalazi se u mirnoj ulici (Gosposvetska), a opet je u blizini svih bitnih sadržaja. U krugu od par stotina metara nalaze se Konzum, Spar, dežurna ljekarna, tržnica Kustošija, pekarnica itd. Željeznička stanica Kustošija i prva autobusna stanica udaljeni 300 m, a okretište Črnomerec 650 m.
 
Svim svojim kupcima osiguravamo BESPLATNO kreditno posredovanje u ishođenju stambenog kredita.
 
Za sve dodatne informacije kao i dogovor oko razgledavanja nazovite na broj 091/7967 222 – Ana
 
Želite li znati više o tajnama tržišta nekretnina? Zanima vas koliko iznosi kapara, ili kako kupiti nekretninu putem kredita i slične teme?
Otkrijte sve to i još mnogo više u “LIBELINOM ŠTREBERAJU”.
Kliknite na link i započnite svoje istraživanje:  https://www.youtube.com/playlist?list=PLj2BsZlnaUKjOtSIHX9vVhCxBHC1MIl9y 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga