Crikvenica - Stan u novogradnji 122 m2

Relax nekretnine d.o.o (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Crikvenica, Primorsko-goranska (Pogledaj na karti)

Telefon  099/883-3322, 051/333-888

Oglas je aktivan od 09.08.2023.
Oglas pregledan: 446 puta
Šifra oglasa: 5368388

Cijena:
427.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 122,00 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: 1
Broj parkirališnih mjesta: 1
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Prodaje se stan u novogradnji smješten nedaleko od centra Crikvenice, idealan izbor za udoban i moderan život uz more. Smješten na prvom katu zgrade, ovaj prostrani stan površine 122 m2 nudi sve što vam je potrebno za ugodan život.

Interijer stana obuhvaća tri spavaće sobe od kojih jedna ima vlastitu kupaonu, svijetli dnevni boravak, kuhinju s blagovaonicom, te dvije moderno uređene kupaonicu. Poseban naglasak stana je da ima dvije prostrane terasa koja vam pruža priliku uživati u prekrasnom pogledu na more. Obje terase su natkriven, što vam omogućuje uživanje na otvorenom bez obzira na vremenske uvjete.

Osim estetske strane, stan je opremljen nizom značajki koje osiguravaju vašu sigurnost i udobnost. Protuprovalna i protupožarna ulazna vrata pružaju osjećaj sigurnosti, a dva klima uređaja omogućuju prilagodbu temperature prema vašim preferencijama tijekom cijele godine. Električni podizači roleta i komarnici osiguravaju praktičnost i zaštitu od neželjenih insekata.

PVC stolarija i aluminijske rolete dodatno su pojačane kvalitetom, što osigurava dugotrajnost i uštedu energije. Stan također uključuje i pripadajuće parkirno mjesto, što je izuzetna pogodnost, posebno tijekom ljetnih mjeseci kada je turistička sezona u punom jeku.

Lokacija ovog stana također je izvanredna. Udaljenost od mora je samo 400 m, što znači da ćete brzo stići do prekrasnih plaža i šetališta uz more. Centar grada udaljen je 1500 m pješice, što vam omogućuje laganu šetnju do restorana i ostalih sadržaja.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za kupnju modernog stana u Crikvenici koji pruža uživanje u prekrasnom pogledu na more. Kontaktirajte nas što prije kako biste rezervirali svoj obilazak.

ID KOD AGENCIJE: 664

Domagoj Margeta
Agent s licencom
Mob: +385 99 883 3322
Tel: +385 51 333 888
E-mail: [email protected]
www.relax-nekretnine.com


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga