Čiovo - Penthouse - otvoren pogled na more

SPLITSKI VALI j.d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Čiovo, Trogir, Splitsko-dalmatinska

Telefon  099/320-2222, 091/721-6115

Oglas je aktivan od 12.02.2024.
Oglas pregledan: 252 puta
Šifra oglasa: 5738099

Cijena:
430.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 55,20 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Broj sanitarnih čvorova: 2
Godina izgradnje: 2024
Stanje nekretnine: u izgradnji

Opširnije o oglasu

Posredujemo u prodaji osunčanog penthousea na drugom katu urbane vile koja se nalazi na Čiovu. 
Urbana vila je zamišljena kao objekt moderne arhitekture i najkvalitetnijih materijala. Nalazi se u slijepoj ulici bez prometa i buke. Svaki od stanova je izrazito osunčan, idealne orijentacije, s otvorenim, nesmetanim pogledom na more. 
Stan S5 se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, dva kupatila, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom iz kojeg se izlazi na terasu. Svaka soba imat će svoju klimu te će u stanu bit provedeno podno grijanje. Stanu pripada krovna terasa površine 76,40m2 i 2 garažna parkirna mjesta.
Zračna udaljenost do mora iznosi 150 m. Zgradu karakterizira izvrsna povezanost sa svim sadržajima te udovoljava potrebama modernog čovjeka (trgovina, zračna luka, plaža, centar...)
Konstrukcija objekta je armiranobetonska i zadovoljava visoke antipotresne standarde stanova. Prilikom izgradnje objekta koristit će se kvalitetni materijali i suvremena tehnologija koju će pratiti energetski učinkoviti sustavi. Vanjsko parkiralište i zajednički prostori bit će pokriveni video nadzorom radi sigurnosti i zaštite imovine svih stanara.Vila ima 9 podzemnih garažnih mjesta iz kojih se do stanova dolazi stepenicama i 3 vanjska parkirna mjesta.
Kupac plaća agencijsku proviziju od 2%+PDV.
Za više informacija nazovite na broj: 099 497 56 74- Marina.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, a što je u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju i prometu nekretninama.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga