Četverosoban stan od 115 m2, novouređeno, 2. kat, mirna ulica

Ferko d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gajnice, Podsused - Vrapče, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/434-3431

Oglas je aktivan od 27.02.2024.
Oglas pregledan: 358 puta
Šifra oglasa: 5759171

Cijena:
210.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 115,00 m²
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Broj sanitarnih čvorova: 1
Energetski certifikat: B
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Prodaje se četverosoban stan površine 115 m2 u Gajnicama, u ulici Orešje. Nalazi se na 2. katu zgrade u kojoj se nalaze ukupno 2 stana. Stan se nalazi u visokom potkrovlju, najniža visina od koje kreće kosina iznosi 1,6 m stoga nemate osjećaj da ste u potkrovlju. Uz stan je obavezno kupiti garažu od 33 m2. Cijena stana bez garaže iznosi 210.000€. U zgradi se prodaje i trosoban stan od 80 m2 s terasom od 40 m2 i garažom od 51 m2.
 
Stan je odličan za obitelj s djecom te nekoga tko voli biti u mirnom dijelu Zagreba okružen prirodom, a opet ne daleko od bitnih sadržaja. Zgrada se nalazi u slijepoj ulici.
 
Stan se prostire kroz dvije etaže, od toga se na prvoj etaži nalazi veliki hodnik sa stepenicama, a na drugoj etaži se nalazi sav sadržaj stana. Donja etaža je odvojena od gornje vratima kako se ne bi uzalud grijao donji dio. Gornja se etaža sastoji od hodnika, tri spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonom, kupaonice, toaleta, vešeraja i spremišta. Jedan tuš se nalazi i u velikoj spavaćoj sobi stoga stan ima 2 tuša. Stan NEMA izlaz na balkon ili terasu.
 
Godine 2023. napravljena potpuna renovacija objekta i samog stana: promijenjeno krovište i postavljena nova izolacija, postavljeno 10 cm stiropora na fasadu, promijenjene sve instalacije za plin, struju i vodu, postavljen novi pod u sobama i pločice u kuhinji, kupaonici i hodniku, promijenjena sva unutarnja i vanjska stolarija (PVC s dvoslojnim staklima). Garaža također kompletno adaptirana i nanovo opremljena.
 
Grijanje je centralno etažno plinsko. Odvojena brojila za plin, struju i vodu. Ima dva klima uređaja (boravak i soba).
 
Vlasništvo uredno. Etažirano. Moguća kupnja putem kredita. Energetski razred B/A. Zbog ovakve energetske učinkovitosti u banci nude NIŽE kamatne stope.
 
Garaža (na tlocrtu zelena) ima pipu, struju i toalet s umivaonikom. Vrata garaže su na daljinsko upravljanje. Ulazna visina iznosi 2,0 m. Garaža je dugačka i široka te ima dodatnu prostoriju koja može služiti za skladištenje stvari i alata. Moguće parkirati jedan automobil.
 
Svim svojim kupcima osiguravamo BESPLATNO kreditno posredovanje u ishođenju stambenog kredita.
 
Za sve dodatne informacije kao i dogovor oko razgledavanja nazovite na broj 095/3939-759 – Fran
 
Želite li znati više o tajnama tržišta nekretnina? Zanima vas koliko iznosi kapara, ili kako kupiti nekretninu putem kredita i slične teme?
Otkrijte sve to i još mnogo više u “LIBELINOM ŠTREBERAJU”.
Kliknite na link i započnite svoje istraživanje:  https://www.youtube.com/playlist?list=PLj2BsZlnaUKjOtSIHX9vVhCxBHC1MIl9y 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga