CENTAR - VLAŠKA prekrasan stan s pogledom na katedralu 4s, 111m2

T-TOMISLAV d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Gornji Grad - Medveščak, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  098/980-2505

Oglas je aktivan od 30.09.2023.
Oglas pregledan: 510 puta
Šifra oglasa: 5473168

Cijena:
350.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodaje se prekrasan stan u Centru, na 3-m katu od ukupno 5 katova stambene zgrade na početku Vlaške ulice i gleda na križanje Draškovićeva-Vlaška.  Iako se ispod stana nalazi tramvajska prugas ,stan ima odličnu zvučnu izolaciju sa dvostrukim vanjskim ,kao i dvostrukim unutarnjim prozorima. Stan je 4.5-sob. sa 111 m2, koji ima zatvorenu lođa od 4-5m2, krasan pogled na Katedralu te Draškovićevu. Stan je prostran i u njemu su 3 sobe u bloku, JI-J-Z, dvije spavaće te salon, dnevni boravak, blagovaonica, kuhinja, prostran ulaz i predsoblje sa kupatilom i odvojenim sanitarnim čvorom. Stan nudi mogućnost pregradnje u dva odvojena stana. Zgrada ima lift, U stanu je klima, internet, centralno grijanje zgrade. Vlasništvo i dokumentacija je uredna. Prodaje se bez namještaja za cijenu od 350.000,00 eura.
Zgrada je iz 1922. Stan je za adaptaciju.
U stanu su električni bojleri za grijanje vode dok je grijanje prostorija plinsko centralno za cijelu zgradu(kotlovnica). Promijenjeno je krovište 2022. Stolarija je drvena sa duplim staklima u stanu se ne čuje buka od tramvaja i automobila. Stan ima dobru zvučnu izolaciju s obzirom na vrstu gradnje. 

Na stropu u dnevnom i spavaćoj sobi manja oštećenja od potresa što se može sanirati jer je zgrada statički sigurna i bez naljepnice.

 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga