Centar,Trg Kralja Tomislava,Luksuzni dvoetažni penthouse,lift, 218 m2

TOP-SHOP Agencija (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Donji grad, Donji Grad, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/457-8019, 091/892-8453

Oglas je aktivan od 17.01.2024.
Oglas pregledan: 291 puta
Šifra oglasa: 5607608

Cijena:
850.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 5-sobni i više
Površina: 218,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 1897

Opširnije o oglasu

Centar grada, Blizina Zrinjevca, Luksuzni četverosobni penthouse na dvije etaže, zgrada s novim liftom koji će imati ulaz direktno u stan i novom fasadom, treći kat (potkrovlje) 218 m2 
Sastoji se od: 
Donja etaža potkrovlja:  Kuhinja s blagovaonicom, dnevni boravak s prostranom terasom, toalet te spavaća soba s pridruženom kupaonom. Stubištem se penje na galeriju.
Gornaj etaža (galerija): Dvije spavaće sobe od kojih jedna ima pridruženu garderobu, kupaonu i malu terasu.
Stan je uređen najluksuznijim materijalima i ugrađena je najnovija tenologija. 
Vanjska stolarija su stajlene stijene na južnoj fassadi. Za izradu kliznih vrata i fiksnih stijena korišten je sustav profila s prekinutim toplinskim mostom, s ugrađenim komarnicima i vanjskim žaluzinama. Po sredini krovišta cijelom dužinom potkrovlja predviđeni su stakleni fiksni otvori kako bi se dobilo što više prirodnog svjetla.
Ulazna protuprovalna vrata su  sa sustavom ulaska na otisak prsta. Sobna vrata sa skrivenim štokovima, vratna krila u boji zidova.  Parket je troslojni Hrast Natur (četkani mat) – Chevron kut rezanja 45. Predviđeno uređenje kupaonice u microtoppingu, ugradbene slavine marke Zucchetti, Villeroy Boch sanitarije. Kompletan stan ima podno grijanje te stropno hlađenje. Sustav dizalice topline marke Vaillant aroTHERM plus. Najviša razina energetske učinkovitosti A+++ i COP do 5,3. Sustav je predviđen da se može spojiti na fotonaponski sustav na krovu. Kompletan razvod jake i slabe struje bez razvodnih kutija. Sustav je pripremljen kao Smart Home. Upravljanje rasvjetom i uređajima putem mobilne aplikacije ili centralnog ekrana unutar objekta. 
Ostale informacije na upit.
Za ovu nekretninu nazvati agenta na broj telefona +385 91 3170 022
Agencijska provizija za kupca iznosi 2% + PDV.
 
 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga