Centar, Klaićeva, 2S 55 m2, parking

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Donji grad, Donji Grad, Grad Zagreb

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 28.03.2024.
Oglas pregledan: 474 puta
Šifra oglasa: 5808314

Cijena:
155.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 55,15 m²
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 1940
Stanje nekretnine: potrebna adaptacija

Opširnije o oglasu

Prodaje se trosoban stan u centru grada u Klaićevoj ulici. Stan se nalazi na 3. katu (od ukupno 3 kata) bez lifta. Orijentacija stana je istok (kuhinja, spavaća soba) i jug (dnevna soba). Stan ima lijep pogled na dvorišnu stranu i pogled na Jagićevu ulicu s lijepim zalascima sunca.Stanarima je omogućeno besplatno parkiranje u dvorištu zgrade. Stan je površine 55m2 i sastoji se od: ulaznog hodnika, kuhinje, blagovaonice, kupaonice sa WC-om i dvije velike sobe.
Zamijenjena je stolarija u stanu i zgradi te su postavljeni novi PVC prozori. Prodaje se namješten ili bez namještaja ovisno o dogovoru i želji kupca. Vlasnici nisu ništa uređivali nakon potresa tako da je stanje realna slika stana bez opasnih oštecenja.Stan je useljiv i u stanu je sve u funkciji. Stan je odlična prilika za ljubitelje života u gradu ili kao dnevni najam zbog atraktivne lokacije i parkinga.
Zgrada je dobila kompletno novo krovište jer su dimnjaci oštetili krov za vrijeme potresa. Mikrolokacija je izvrsna jer se stan nalazi u blizini svih potrebnih sadržaja poput škole, vrtića, dječjih igrališta, javnog gradskog prijevoza (tramvaj, autobus, vlak na Zapadnom kolodvoru).
Za više informacija i termin razgledavanja stana slobodno nazovite:Anita Jočić
Mob: +385 99 324 9962Mail: [email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga