Banjole, potpuno namješten i opremljen stan blizu mora

INVESTA d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Banjole, Medulin, Istarska

Telefon  052/330-033, 091/506-0500

Oglas je aktivan od 11.01.2024.
Oglas pregledan: 306 puta
Šifra oglasa: 5602645

Cijena:
466.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 127,12 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Godina izgradnje: 2016
Energetski certifikat: A
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Prodaje se veliki stan u Banjolama, idealan za obiteljski život ili kao investicija u turistički najam. Stan se prostire na impresivnih 127,12 m², uključujući vrt i dva parkirna mjesta, predstavljajući izvanrednu priliku za kupnju.
 
Ključne značajke:
Površina: Stan zauzima ukupnu površinu od 114,91 m², s dodatnim vrtom reducirane površine 7,21 m² (stvarne površine 72,10 m2) i dva parkirna mjesta reducirane površine 5,0 m² (stvarne površine 25 m2) .
Raspored: U prizemlju se nalazi prostrana nenatkrivena i djelomično natkrivena terasa, hodnik, dnevni boravak, kuhinja s blagovaonicom, ostava i kupaonica. Kat nudi hodnik sa stubištem, tri spavaće sobe, dodatnu kupaonicu i balkon.
Lokacija: Smješten u mirnom naselju Banjole, poznatom po svojim prekrasnim plažama i blizini prirodnih ljepota Rta Kamenjak.
Izgradnja i opremljenost: Izgrađen 2016. godine, stan ima energetski certifikat klase A, opremljen je PVC stolarijom, klima uređajem i spojen je na vlastitu septičku jamu.
 
Stan je etažiran i ima uporabnu dozvolu i rješenje o kategorizaciji, što ga čini spremnim za iznajmljivanje turistima ili udobno stanovanje.
Orijentiran je na istok i jug, pružajući svijetle i sunčane prostorije.
 
Stan je samostalni dio stambene zgrade koja je moderno dizajnirana i nudi visoku razinu privatnosti i sigurnosti. Savršen izbor za obitelji koje traže prostran i udoban dom u mirnom okruženju blizu mora ili za investitore zainteresirane za profitabilan najam, zahvaljujući atraktivnoj lokaciji i visokoj razini opremljenosti.
 
Za više informacija i razgledavanje, slobodno nas kontaktirajte.
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga