ATRAKTIVNA NOVOGRADNJA U D. DUBRAVI (2S - 44 M2), DIZALICA TOPLINE

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Donja Dubrava, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas je aktivan od 29.06.2023.
Oglas pregledan: 828 puta
Šifra oglasa: 5321973

Cijena:
140.926 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 43,84 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A
Građevinska dozvola: Da

Opširnije o oglasu

U zagrebačkoj četvrti Donja Dubrava u izgradnji je moderna stambena zgrada na četiri etaže (podzemna garaža, prizemlje i 2 kata) s ukupno 30 stambenih jedinica (dvosobni i trosobni stanovi). Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji - mirna obiteljska mikrolokacija u neposrednoj blizini svih društvenih sadržaja i 500 metara od tramvajske stanice na Aveniji Dubrava.
 
Vrlo aktualno s obzirom na energetsku krizu - u sve stanove ugrađuje se podno grijanje putem dizalica topline Vaillant (vlastita regulacija grijanja i potrošnje), novo integrirano rješenje za grijanje i opskrbu toplom vodom. Sustav odlikuje kompaktan dizajn, intuitivno upravljanje, pametno povezivanje, jednostavno servisiranje, tihi rad te niski pogonski troškovi. Ušteda u odnosu na grijanje na plin iznosi preko 25%.
 
Hlađenje će biti riješeno putem klimatizacijskih uređaja s mogućnošću upravljanja na daljinu. Vanjske jedinice klimatizacijskih uređaja i dizalica topline postavljati će se na krov zgrade.
 
U izgradnji zgrade koriste se visokokvalitetni materijali i oprema te će stan biti energetskog certifikata A. Zgrada se gradi od armirano betonske (AB) konstrukcije, a pregradni zidovi unutar stanova izrađeni su metodom suhe gradnje (gips-kartonske ploče s kvalitetnom zvučnom izolacijom). Glavni izvođač radova je zagrebačka tvrtka s dugogodišnjom tradicijom i dokazanom kvalitetom u građevinskom sektoru.
 
Na ulazu u svaki stan nalaze se protuprovalna, protupožarna i protudimna vrata, podovi su obloženi kvalitetnim parketom renomiranog proizvođača, vrhunskom keramikom uz kupaonsku i sanitarnu opremu uglednih dobavljača. Vanjska stolarija je PVC u boji s aluminijumskim roletama (električni podizači u dnevnom boravku) i kvalitetna toplinska izolacija.
 
Podzemna etaža sadrži ukupno 18 parkirnih mjesta, dok su u prizemlju 19 vanjska parkirna mjesta. Zgrada će imati tri zasebna ulaza, dva ulaza će imati lift.
 
Stan S-16 nalazi se na 1. katu i sastoji od hodnika, spavaće sobe (6,50 m2), kupaonice, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka i lodje; sve neto obračunske površine 38.71 m2.
 
U neposrednoj blizini zgrade nalaze se svi društveni sadržaji, dječji vrtić, osnovna škola, ljekarna, dom zdravlja, supermarketi, restorani, caffe-barovi, dok je tramvajska stanica na Aveniji Dubrava udaljena 6 minuta hoda.
 
OPIS STANA:
Stan S-16 - 1. kat - stambena površina 37,14 m2 (spavaća soba + kupaonica) + lodja (2,09 m2) + vanjsko parkirno mjesto + ostava (3,77 m2); ukupna neto obračunska površina 43,84 m2 = 140.926 EUR
 
Datum useljenja: ljeto/2024
Kupac ne plaća porez na promet nekretnina.
Mogućnost kupnje kreditom banke uz povoljne uvjete.
Tablicu svih stanova možete skinuti na sljedećem linku:
https://bit.ly/tablica_stanova
 
Za ostale detalje ili termin sastanka, stojimo na raspolaganju.
www.sanpatrik.eu
 
Agencijska naknada za kupca iznosi 2% + pdv.
U navedenu cijenu agencijske naknade uključeno je pravno savjetovanje, financijsko savjetovanje, sigurnost cijelom procesu preko licencirane agencije i police osiguranja kod Grawe osiguranja d.d., upis prava vlasništva i transfer režija na novog vlasnika te savjetovanje tijekom cijelog procesa.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga