4-sobni apartman na Pagu sa predivnim pogledom - Šimuni

Dom ekspert d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Šimuni, Pag, Zadarska

Telefon  01/2013-007

Oglas je aktivan od 21.06.2023.
Oglas pregledan: 544 puta
Šifra oglasa: 5316681

Cijena:
280.175 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 80,05 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2023
Kat: 2
Energetski certifikat: A
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Prodaje se lijep i komforan četverosobni apartman na 2. katu sa pogledom na more.

Sastoji se od ulaznog hodnika, tri spavaće sobe, kupaonice, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka iz kojeg se izlazi na prostrani balkon i manju loggiu.

Apartman ima dobar i funkcionalan raspored, spavaće sobe orijentirane su na jug, a dnevni boravak na zapad.

Površina unutarnjeg, stambenog dijela iznosi 71,94 m2, površina balkona je 9,30 m2, a površina loggie je 1,28 m2. Stanu pripada jedno vanjsko parkirališno mjesto površine 12,50 m2.

Svi pripatci se obračunavanju po odgovarajućim koeficijentima, pa neto korisna površina apartmana sa svim pripatcima iznosi 80,05 m2.

Apartmani su trenutno u izgradnji, a dovršetak se planira krajem 2023. godine.

Gradnja je kvalitetna, a izvodi ju investitor s dugogodnišnjim iskustvom. Vanjska stolarija je PVC Salamander profili s troslojnim staklom, roletama i komarnicima, fasada je stiropor debljine 10 cm, krov je ravan. Na podovima je keramika.
Ugrađeni su multisplit klima uređaji i svaka prostorija ima svoju unutarnju jedinicu za grijanje i hlađenje. U kupaonicama je podno grijanje.

Šimuni-malo ribarsko i turističko mjesto smješteno na jugozapadnoj strani otoka Paga na pola puta između 11 km udaljene Novalje i 12 km udaljenog grada Paga te točno u podnožju najvišeg vrha otoka (Sv. Vid, 348 m nadmorske visine). Od trajektnog pristaništa Žigljen udaljeni su 15 minuta vožnje.

Šimuni se protežu kroz 3 prirodne uvale: u sjevernoj uvali nalazi se ACI Marina Šimuni koja je otvorena cijele godine sa 150 vezova u moru i 30 suhih vezova.
Središnja uvala namijenjena je ribarskim brodicama, ali služi i kao mjesto prodaje netom ulovljene ribe, dok se u južnoj uvali smjestila šljunčana plaža.

U borovoj šumi uz naselje, izgrađen je jedan od ljepših auto kampova na Jadranu auto-kamp Šimuni u čijem sklopu se nalaze se sportski sadržaji i objekti gastronomske ponude, a posebnost mu daje izuzetno dugačka kilometarska plaža uz koju je smješten.

Šimuni su lijepa zelena oaza inače kamenog otoka Paga, a borove šume kojie su smještene na svakom koraku čine ovo mjesto pravom oazom za zdrav i miran odmor.
Za one koji su željni dobre zabave, svjetski poznata plaža Zrće od Šimuna je udaljena svega 10 minuta autom.

Agent: Ana Jelečević
Mob: 098 358 247
Email: [email protected]

ID KOD AGENCIJE: 2010

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga