Ovaj oglas je istekao!

TREŠNJEVKA (STUBIČKA)-MODERNO UREĐEN 2-SOB , VIS.PRIZE, PET FRIENDLY

Best Croatian Properties (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Trešnjevka, Trešnjevka - Sjever, Grad Zagreb

Telefon  091/445-5153, 095/855-9812

Oglas pregledan: 306 puta
Šifra oglasa: 5013408

Cijena:
600 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 42,00 m²
Namještenost: Namješteno
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2010
Energetski certifikat: B
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Tel.: 092 500 2091 (Tanja)
e-mail: [email protected] 
Iznajmljuje se svijetao i moderno uređen dvosoban stan u visokom prizemlju zgrade od tri kata s liftom građene 2010. godine, na odličnoj lokaciju u Stubičkoj ulici u neposrednoj blizini Zagorske i Selske ulica.
Stan se sastoji od ulaznog hola, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom u kojem se nalazi i radni stol, spavaće sobe, te kupaonice s wc-om. Kuhinja je potpuno opremljena svim potrebnim uređajima: perilica posuđa, napa, pećnica, ploča za kuhanje, hladnjak s ledenicom.  
Stan se nalazi na odličnoj lokaciji na Trešnjevci u neposrednoj blizini parka Selska – Baštijanova u kojoj se nalaze brojni kafići, restorani, predivan park, dok su vrtić, škola, trgovine udaljene svega par minuta hoda. Također, u neposrednoj blizini nalazi se autobusna stanica koja kojom prometuje autobusna linija do centra grada
Grijanje je etažno plinsko, a sve režije su odvijene. Režijski troškovi grijanja su niski, zbog dobre termoizolacije zgrade (energetski razred B). Sve prostorije su klimatizirane, a stan ima protuprovalna vrata i klimu.  
Stan je idealan za samca ili par.
Cijena najamnine  je 600,00 EUR/mj + režije. Polog je obavezan u visini jedne mjesečne najamnine, a minimalno vrijeme najma je godinu dana.