Stan Zagreb: Jarun, najam

Rimac Real Estate d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Jarun, Trešnjevka - Jug, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/520-6947

Oglas je aktivan od 06.02.2024.
Oglas pregledan: 426 puta
Šifra oglasa: 5727885

Cijena:
1.200 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: stan u zgradi
Sobnost: 3-sobni
Površina: 82,00 m²
Namještenost: polunamješteno
Grijanje: gradska toplana
Tip gradnje: starogradnja
Režije: posebno
Detalji o nekretnini
Stanje nekretnine: odlično
Godina izgradnje: 1987
Broj kupaonica: 2
Broj sanitarnih čvorova: 2
Dodatno
Dodatno
  • klima
Blizina
  • jezero, more ili rijeka
  • park ili šuma
  • sportski objekti

Opširnije o oglasu

Stan se nalazi na samom središnjem prilazu jezeru, u neposrednoj blizini svih sportskih i ostalih praktičnih sadržaja. Stan se proteže na dvije etaže: prva obuhvaća dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, ostavu, gostinsku sobu (koja može poslužiti kao vježbaonica ili dječja soba), pomoćnu kupaonicu te garderobu.
Na drugoj etaži se nalazi spavaća soba koja pruža pogled na mirni park i povezana je s prostranom kupaonicom opremljenom masažnom kadom, te radna soba s bibliotekom.

Stan je potpuno obnovljen vrhunskim materijalima i opremom, s naglaskom na svijetloj hrastovini i punom drvu. Prostrani garderobni ugradbeni ormar od punog hrasta i hrastovog furnira proteže se od stropa do poda (walk-in), pružajući funkcionalnost i eleganciju.

Orijentiran je na sve četiri strane svijeta, s južnom stranom koja nudi pogled na Jarunsko jezero. Zahvaljujući brojnim prozorima i krovnim prozorima, prostor je dobro osvijetljen, a dodatna prednost je mogućnost ugradnje kamina ili kaminske peći zahvaljujući nedavno izgrađenom dimnjaku.

Dnevni boravak s pogledom na zelenilo i veliki park pruža osjećaj mira i udobnosti, a dječja soba, posebno izdvojena od ostalog dijela stana, nudi mogućnost potpune privatnosti i prilagođavanja različitim potrebama.

Iako nema balkona ili terase, stan obiluje elegantnim detaljima poput polufrancuskih prozora u dnevnom boravku diskretno integriranih u krovni prostor s ugrađenim žardinjerama za cvijeće.

Prednost se daje najmu na duži rok uz tromjesečno plaćanje uz polog u visini jedne mjesečne najamnine.

Za sve upite, zvati na +385 91 520 6947


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga