Poseban 2-soban stan od 65 m2, Trešnjevka (Nova cesta)

Ferko d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Trešnjevka, Trešnjevka - Sjever, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/434-3431

Oglas je aktivan od 29.01.2024.
Oglas pregledan: 418 puta
Šifra oglasa: 5619758

Cijena:
600 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 65,00 m²
Namještenost: Namješteno
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 1990
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1

Opširnije o oglasu

Iznajmljuje se jednoetažan dvosoban stan od 65 m2 na Trešnjevci, na adresi Nova cesta 119. Stan je jako uredan i ugodan za boraviti zbog drvenog namještaja. Namještaj je nešto stariji, ali je visoke kvalitete (puno drvo), neoštećen i izgrađen je po mjeri. Iako je stan u potkrovlju, pun je svjetlosti. U stanu se nije živjelo neko vrijeme stoga je sve očuvano. Nedavno je cijeli stan pokrečen.
 
Sastoji se od hodnika, kupaone, dvije sobe, kuhinje i blagovaone. Moguće se dogovoriti oko kupnje pravog kreveta i madraca za spavaću sobu jer trenutno nije opremljen time. Stan ima puno ormara i odlično je iskorišten kako biste imali puno mjesta za odjeću i ostale stvari.
 
Nalazi se na 6. katu zgrade iz 1990. godine. Lift vodi do 5. kata, a do 6. kata se dođe pomoću kružnih stepenica koje se nalaze u ulaznom hodniku stana. Iz stana se pruža lijep pogled na Zagreb. Parkirati je moguće u dvorištu zgrade ili oko zgrade (2. zona).
 
Stan se iznajmljuje s televizorom i perilicom rublja, dok perilicu suđa nema. Krovni prozori su Velux. Grijanje je na toplanu. Godišnji prosjek režija iznosi oko 115€ mjesečno.
 
Lokacija je odlična jer se nalazi u blizini svih potrebnih sadržaja. Manji dućan koji ima sve nalazi se u zgradi. U blizini Trešnjevačkog placa i tramvajskih stanica na Ozaljskoj i Savskoj.
 
Iznajmljuje se 1-2 osobe, ne pušači i ne ljubimci. Ugovor na minimalno godinu dana. Polog u visini jedne mjesečne najamnine.
 
Za sve dodatne informacije kao i dogovor oko razgledavanja nazovite na broj 095/3939-759 – Fran 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga