Najam 5-S stana, 4SB, 160m2, terasa + garaža

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vrhovec, Črnomerec, Grad Zagreb

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 01.05.2024.
Oglas pregledan: 136 puta
Šifra oglasa: 5854750

Cijena:
1.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 5-sobni i više
Površina: 161,03 m²
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2000
Broj kupaonica: 2
Broj sanitarnih čvorova: 3
Vlasnički list: Da
Građevinska dozvola: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Iznajmljuje se predivan 5-sobni stan s 4 spavaće sobe. Stan se sastoji od:ulaznog hodnika, zasebnog malog WC-a na samom ulazu u stan, opremljenom kuhinjom i ostavom, velikim dnevnim boravkom i blagovaonicom s izlazom na veliku natkrivenu terasu.U drugom dijelu stana su spavaće sobe (4) od kojih u svaku stane bračni krevet po potrebi, dvije kupaonice jedna s tuš kabinom i druga s jacuzzi kadom. Posebna prostorija za perilicu rublja i sušilicu kao i mala teretana s dvije sprave za vježbanje.Vlasnici su spremni prilagoditi raspored kreveta ovisno o zahtjevima budućih stanara.
Stan je 160 m2 te ima predivnu veliku terasu i garažno mjesto.Stan se nalazi u mirnoj slijepoj ulici okružen prirodom i zelenilom.U zgradi je svega 7 stanova te ovaj stan ima zaseban ulaz i privatnost.Stan je kompletno novouređen, namješten i spreman za useljenje.
 
A beautiful 5-bedroom apartment with 4 bedrooms is for rent.
The apartment consists of: an entrance hallway, a separate small toilet at the entrance to the apartment, a fully equipped kitchen and pantry, a large living room and dining area with access to a large covered terrace. In the second part of the apartment are the bedrooms (4), each with a double bed if needed, two bathrooms, one with a shower cabin and the other with a jacuzzi bathtub. A separate room for the washing machine and dryer as well as a small gym with two exercise machines. The owners are willing to adjust the bed layout according to the requirements of future tenants.
The apartment is 160 m2 and has a beautiful large terrace and a garage space. The apartment is located in a quiet dead-end street surrounded by nature and greenery. There are only 7 apartments in the building, and this apartment has a separate entrance and privacy. The apartment is completely newly renovated, furnished, and ready for move-in.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga