Ovaj oglas je istekao!

ISTRA, POREČ - Prekrasan dvosoban stan u blizini centra

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  099/570-5551, 051/858-544

Oglas pregledan: 180 puta
Šifra oglasa: 5793116

Cijena:
1.350 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Kat: 1
Broj parkirališnih mjesta: 1

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Prekrasan dvosoban stan u blizini centra.

Uživajte u savršenom spoju stila i udobnosti u ovom prekrasnom dvosobnom stanu veličine 61,63m2 , smještenom u srcu Poreča, Istra. Ovaj prostrani stan u novogradnji oduševit će vas svojom modernom estetikom i iznimnom funkcionalnošću.

Očaravajuća svjetlost obasjava svaku prostoriju, nudeći dvije elegantne spavaće sobe, udobnu kupaonicu te prostrani dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju u otvorenom konceptu - idealno za obiteljsko druženje. Veliki balkon pruža zadivljujuće poglede na zalazak sunca i idealno je mjesto za opuštanje i uživanje u jutarnjoj kavi.

Ovaj stan opremljen je svim suvremenim pogodnostima kako bi vaš život bio što ugodniji i luksuzniji. Uživajte u prirodnom osunčanju i komforu tijekom cijele godine zahvaljujući klima uređaju za grijanje i hlađenje, dok podno grijanje u kupaonici dodaje dodatnu dozu luksuza.

Vaše vozilo bit će sigurno parkirano na vlastitom parkirnom mjestu, a dodatna ostava pruža dodatni prostor za pohranu. Savršena lokacija ovog stana omogućuje vam brz pristup svim važnim sadržajima, uključujući škole, trgovine, plaže i centar grada, čineći svaki dan lakoćom i zadovoljstvom.

Ne propustite priliku preseliti se u ovaj elegantni dom i započeti svoj savršen život u Poreču. Kontaktirajte nas danas kako biste zakazali svoj privatni pregled i osigurali svoje mjesto u oazi udobnosti i stila!

ID KOD AGENCIJE: 2406

Molo Longo nekretnine
Mob: +385 99 5705 551
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com