3,5-soban stan u centru grada, dozvoljeni ljubimci i pušenje, 2.kat s liftom

Ferko d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Donji grad, Donji Grad, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/434-3431

Oglas je aktivan od 19.02.2024.
Oglas pregledan: 321 puta
Šifra oglasa: 5746042

Cijena:
1.100 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3,5-sobni
Površina: 107,44 m²
Namještenost: Namješteno
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 1935
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Iznajmljuje se 3,5-soban stan od 107 m2 u uskom centru grada, u ulici Frane Bulića. Nalazi se na 2.katu u zgradi s LIFTOM. Zgrada je dobila zelenu naljepnicu nakon potresa i sam stan nema oštećenja od potresa.
 
Pozicija je odlična jer se stan nalazi u jednosmjernoj ulici koja nije prometna te se zbog toga u stanu ne čuje nikakva buka iako ste u centru grada. Stan udaljen 1 km od Trga bana Josipa Jelačića. Udaljen samo stotinjak metara od poznate Martićeve ulice na kojoj se nalazi lijepi park, poznati restorani, kafići, trgovine itd.
 
Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, jedne manje spavaće/radne sobe (5,9 m2), kupaone, toaleta, kuhinje i blagovaone, ostave, 2 balkona i lođe. Obje spavaće sobe su jako prostrane (24 m2) i imaju izlaz na balkon. WC je odvojen od kupaone. Stan je opremljen klima uređajem koji se nalazi u boravku i okrenut je prema spavaćim sobama stoga hladi sve bitne prostorije.
 
Grijanje je centralno etažno plinsko. Struja i plin su odvojeni, dok se voda plaća po članu i iznosi 12€ po članu. Fiksni mjesečni troškovi iznose 45€, a ostalo ovisi o potrošnji i broju članova. Odlična stvar kod ovog stana je visina stropa koja iznosi \"samo\" 3,0 m te tako pridodaje osjećaju prostranosti, a opet strop nije previsok pa tako štedite kod grijanja stana. Stan se iznajmljuje s televizorom, perilicom rublja i suđa.
 
Dozvoljeno pušenje i ljubimci. Ugovor na minimalno godinu dana. Polog u visini jedne mjesečne najamnine.
Agencijska provizija: 1 mjesečna zakupnina + PDV
Za sve dodatne informacije kao i dogovor oko razgledavanja nazovite na broj 099/3103249 Sanja 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga