Ovaj oglas je istekao!

Smart ruksak za piće 2 L

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 456 puta
Šifra oglasa: 5082694

Cijena:
22,16 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Biciklistički ruksak u asortimanu vrlo je koristan dodatak koji je savršen za vožnju biciklom. Odlično će se pokazati i tijekom vožnje motocikla, kao i na izletu ili obiteljskom pikniku. Također se može uspješno koristiti u drugim aktivnostima na otvorenom. Lagan je i ima posebnu kukicu za vješanje.

RAZNE NAMJENE - Biciklistički ruksak je dodatak koji je savršen za vožnju biciklom. Odlično će se pokazati i tijekom vožnje motocikla, kao i na izletu ili obiteljskom pikniku. Također se može uspješno koristiti u mnogim drugim aktivnostima na otvorenom.

COMPACT - predstavljeni lagani turistički ruksak je kompaktan komad s kojim možete ponijeti sve potrebne stvari, kako za izlet, tako i za vožnju biciklom ili motorom i mnoge druge aktivnosti. U ruksak možete staviti npr. novčanik, telefon, platnu karticu, ključeve, vrećicu za vodu itd.

VISOKA UDOBNOST KORIŠTENJA – biciklistički ruksak ima dio s mekanim jastučićima i prozračnim materijalom na leđima te podesivu traku za prsa koja omogućuje prilagođavanje ruksaka tijelu svakog korisnika. Trake također poboljšavaju ventilaciju, a dizajn ruksaka i traka omogućuje održavanje aerodinamične siluete.

BUKLAK UKLJUČEN - vrećica za vodu od 2 litre dizajnirana da pomogne hidratizirati tijelo tijekom trčanja na duge staze ili drugih fizičkih aktivnosti. Set sa tubom Kapacitet (2 litre) dovoljan za 4 sata rada.

SPECIFIKACIJA - materijal: poliester; lagan i prozračan materijal; podesivi remen za prsa; podešavanje naramenice: 39-72cm; dimenzije: 43/23 / 1,5cm; težina: 0,181 kg.

materijal: poliester
lagan i prozračan materijal
podesivi remen za prsa
podesive naramenice: 39-72 cm
dimenzije: 43/23 / 1,5 cm
težina: 0,181 kg