Ovaj oglas je istekao!

Veliki računalni jastučić za svemir miša 88x30cm

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 466 puta
Šifra oglasa: 5034444

Cijena:
10,62 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta komponente: Ostalo
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

Veliki računalni jastučić za svemir miša 88x30cm
Široka XXL obloga miša, savršena za gamečare i ured! Stvoren je s mišlju pružanja najveće moguće udobnosti. Lako se uklapa s tipkovnicom i mišem, ostavljajući veliko polje pokreta koje omogućuje potpunu kontrolu miša. Njegova velika veličina također štiti stol od oštećenja. Jastučić možete uvaljati u crijevo.

Obloga osigurava trenje potrebno za "osjetiti" pokret miša. Gumeni jastučić protiv šarki drži cijelu površinu na mjestu i sprječava nakupljanje robe za glatko kretanje miša; u suradnji s optičkim i laserskim mišem. Obloga ima debeli šav oko sebe , koji pričvršćuje materijal i sprječava otkidanje obloge i ne savijanje kutova. To će omogućiti mnogo duže razdoblje korištenja.

Kada radimo ili igramo, često imamo nešto na dohvat ruke za piće koje se može slučajno razbiti. Obloga je vodootporna! Nemojte upijati tekućinu - proliveno piće ostaje na njemu u obliku 'lokve', samo uzmite krpu i obrišite je. Održavanje čistoće nije najmanji problem.

WIDE – XXL – obloga duljine ~ 90 cm – savršena i za igrače i za ured, stvorena s mišlju udobnosti! Možete uzeti tipkovnicu i miš. Mali jastučići ne dopuštaju cijeli raspon pokreta, s našom podstavom imate potpunu kontrolu nad mišem, nećete napraviti slučajne pokrete. Njegova veličina također štiti stol od oštećenja.
PROTUKLIZNA POVRŠINA – obloga ima neklizajući materijal na dnu, nema straha od kretanja i ometanja nas na poslu, ili da će vam ruka skliznuti u važnom trenutku tijekom igre. Gornji dio jastučića je glatka – ne ometa pokrete, naprotiv! Pruža trenje potrebno za "osjećaj" pokreta miša. Radi s optičkim i laserskim mišem.
NE UPIJAJTE TEKUĆINU - materijal od kojeg je izrađen jastučić čini ga vodonepropusnim. Nemojte upijati tekućinu, proliveno piće ostaje na njemu u obliku 'lokve', samo uzmite krpu i obrišite je. Održavanje čistoće nije najmanji problem.
NE LOMITE se - okružen je debelim šavom oko obloge, koji zateže materijal i sprječava rasplet obloge i njezini se kutovi ne savijaju. To će omogućiti mnogo duže razdoblje korištenja.
SPECIFIKACIJE - boja: plava; materijal: guma + najlon; dimenzije (duljina / širina): 88 / 30cm; Težina: 0,62 kg.
plava boja
materijal: guma + najlon
dimenzije (duljina / širina): 88 / 30cm
Težina: 0,62 kg