Ovaj oglas je istekao!

GPS tracker za praćenje imovine, prijenosni

mariopotocnik (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Brodsko-posavska

Telefon  097/749-6655

Oglas pregledan: 148 puta
Šifra oglasa: 3580814

Cijena:
115,47 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta komponente: Ostalo
Model: 2018

Opširnije o oglasu

Novi i snažniji model prijenosnog uređaja za praćenje imovine (2018, stariji model ima manju autonomiju). Predstavlja potpuno rješenje za praćenje putem GPS-a, u realnom vremenu. Sustav se sastoji od vrhunskog modela trackera koji može biti aktivan do 3 godine bez napajanja, ovisno o konfiguraciji. Ima vrlo snažan magnet tako da se može zalijepiti na željeznu podlogu, a radi bez problema i u roamingu. Vodonepropustan je i prašinonepropustan.

Moguće ga je koristiti na razne načine, ali najjednostavnije je praćenje putem web stranice ili mobilne aplikacije za Android ili Iphone (ne plaćaju se dodatno).
Uređaj se stavi u prtljagu ili vozilo i moguće je u svakom trenutku pogledati gdje se je kretao, koliko se zaustavljalo ili parkiralo, kolika je bila maksimalna i prosječna brzina, koliko minuta se tokom dana (ili u određenom terminu) kretalo i slično. Pomoću mobitela je moguće i čuti zvuk koji se događa u blizini trackera. Ima i senzor trešnje te se može alarmirati kada se senzor aktivira, te snažni magnet cijelom donjom stranicom.

Namjene su razne:
-praćenje automobila, kamiona, brodova, parangala, pčelarskih prikolica
-audio nadzor prostora
-nadzor kretanja stoke
-zaštita od krađe, i slično.

Uz uređaj dobijete garanciju i popratne dokumente.
Potpuno konfiguriran uređaj + SIM telefonsku karticu mogu poslati i poštom.