Ovaj oglas je istekao!

Čitač SD microSD memorijskih kartica USB 3.0 bijeli

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 376 puta
Šifra oglasa: 5034245

Cijena:
13,27 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta komponente: Memorijska kartica
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

Čitač SD microSD memorijskih kartica USB 3.0 bijeli
Praktičan čitač memorijskih kartica UGREEN CM104 može vam olakšati život na nekoliko načina. Podržava SD i microSD kartice i kompatibilan je s mnogim uređajima zahvaljujući USB 3.0 konektoru. Brzine preuzimanja do 5 GB/s omogućuju vam trenutni prijenos datoteka i uštedu vremena.

Čitatelj se odlikuje iznimnom svestranošću. Kompatibilan je s najpopularnijim operativnim sustavima – Windows, Mac OS i Linux. To znači da bez obzira na hardver koji koristite, lako možete iskoristiti opcije koje nudi UGREEN CM104.

Uređaj je opremljen naprednim GL3224 čipom. Zahvaljujući ovom CM104 ne samo da odmah čita i bilježi podatke, već podržava i memorijske kartice do 256 GB. Vaše opcije bit će gotovo neograničene!

Korištenje USB 3.0 ne samo da osigurava kompatibilnost čitača s računalima i prijenosnim računalima, već i izuzetno brz prijenos datoteka. Njegova brzina može doseći i do 5 GB/s. To znači da će se pod povoljnim uvjetima 1 GB podataka prenijeti na odabrani uređaj za samo 10 sekundi!

Čitatelj se ističe svojom kompaktnom veličinom, zbog koje ga uvijek imate pri ruci. Može se jednostavno spakirati u torbu ili ruksak, pa čak i staviti u džep. Ovaj lagani i prijenosni uređaj također je dizajniran da smanji rizik od gubitka - na primjer, pričvrstite kabel na njega i ne brinite da ćete ga izgubiti!

MODEL CM104
POVEZNIK USB 3.0
BOJA Bijeli
MATERIJAL Kormilar
UTOR ZA KARTICU Utor za SD karticu, utor za microSD karticu
BRZINA PREUZIMANJA do 5 GB/s
ČIP GL3224
PODRŽANE PERFORMANSE do 256 GB