Ovaj oglas je istekao!

Građevinsku tvrtku za adaptaciju kuće i štaglja tražim

Lokacija  Čehovec, Prelog, Međimurska

Telefon  091/972-8867

Oglas pregledan: 358 puta
Šifra oglasa: 811681

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Tražim građevinsku tvrtku koja ima Radnike i sama može financirati kompletan dogovoren i odgovarajući objekat na atraktivnoj lokaciji po sistemu “ključ u ruke”.

Nadograditi na Kuci prvi Kat i staviti jos jedan lagan Kat sa potkrovljem ili Krovnom Plocom sa blagim nagibom prema Asfaltu ili ? Tako da bi dobili Prizemlje, 1 Kat i po mogucnosti ako su uslovi gore jos potkrovlje.

Bitno je da se uradi primjerno i po aktuelnim uslovima a po najmanjim mogucim troskovima. Znaci nebitno mi je koja bi vrsta materijala bila ili koja bi vrsta Krova bila primjenjivana ili bez Krova

Kuca je Gradena 1967 i ima svu Dokumentaciju i Plan Gradnje. Mogu rado sve poslati preko emaila u PdF formatu na uvidaj. Uporabna Dozvola stoji na Raspolaganju.

Betonska postojeca prvi kat Ploca i Temelj Kuce su po mom misljenju u jos adekvatnom stanju.

Mislim da bi bilo izvodljivo dignuti Krov i dograditi 1 Kat sa Plocom ili sa Krovom ili dograditi jos i drugi Kat sa Potkrovljem ili Krovnom Plocom na jednu vodu prema asfaltu.

Interesuje me najednostavnija i najpovljnija izvedba kompletno od vase Strane.

Kuca se moze pogledati izvana u Čehovcu 61, udaljena od Centra Preloga 3 Kilometra i samo 2 Kilometra od Sjeverne Radne Zone Grada Preloga kao na Fotografijama. Ili dogovoriti Termin da se nadjemo jer ne zivimo tu. Molimo svakako da iskljucivo nas a ne Susjede kontaktirate!

Molim povoljnu po mogućnosti kompletnu cirka Ponudu sa Troskovnikom i sa vasim misljenjem ili idejom.

Ravan teren, Prilaz direktan sa Ulice, sve Zemlja, gradska Rasvjeta, Bus ispred na Ulici, El. Energija, Plin, Gradski Vodovod i Kanalizacija sve je direktno na Terenu.

Znači vi Adaptirate kvalitetno i po potrebnim uvjetima i standardu sve o svom trošku od potrebne dokumentacije do ključa u ruke.
Dogovor i financiranje je bez banke i kod bilježnika ovjeren. 100% Sigurnost zajamčena, 1/1 sam vlasnik parcele, plus Kuća na Parceli koju vi napravite + mjesečna rata do 600 € s otvorenom opcijom da ja kao dužnik "kompletno resto kreditiranja takvu opciju imam" i isplatim po mogućnosti, prije vremeno obostrano sklopljen ugovor sa osobom ili tvrtkom koja je u dogovorenom ugovoru.

Molim samo seriozne, korektne i ozbiljne ponude. S radom se može odmah početi. Ako ste zainteresirani i realni dogovorimo se u sve detalje.
091/972-8867