UGOSTITELJSKI OBJEKT SA SVOM POKRETNINOM NA ODLICNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rovinj, Istarska

Telefon  099/863-0642

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 104 puta
Šifra oglasa: 5796871

Cijena:
332.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta poslovnog prostora: u dvorištu
Površina: 34,00 m²
Detalji poslovnog prostora
Kat
  • Prizemlje

Opširnije o oglasu

Rovinj je grad na zapadnom dijelu Hrvatske. Nalazi se na zapadnoj obali Istre,te je jedno od najprivlačnijih turističkih odredišta na Jadranu. U rovinjskom arhipelagu nalaze se 22 otoka ili otočića koji i dodatno Rovinj stavljaju kao najbolja i najljepša destinacija Istre.

Upravo u Rovinju prodaje se ugostiteljski objekt sa svom pokretninom spreman za rad, smješten na prostranoj parceli 2780 četvornih metara širine otprilike 27m i dužine otprilike 100m.Ovaj šarmantni ugostiteljski objekt prostire se na 34 četvorna metra te je osmišljen kako bi svojim gostima stvorio primamljivu i ugodnu atmosferu. Eksterijer je okružen bujnim zelenilom, pružajući slikovito okruženje za svaki događaj.Dobro njegovan vrt i vanjski prostor za sjedenje nude izvrsnu opciju za objedovanje na otvorenom.


Objekt je opremljen kvalitetnim, stilskim namještajem koji nadopunjuje cjelokupnu tematiku. Srce objekta čini dobro opremljena kuhinja, dizajnirana da zadovolji zahtjeve profesionalnog cateringa. Vrhunski uređaji, dovoljno prostora za pultom i strateški postavljeno spremište osiguravaju učinkovitost i funkcionalnost kulinarskog tima.

Velikodušna parcela veličine 2780 četvornih metara omogućuje lijepo uređenu okolicu. Pogodnost je ključna, a ugostiteljski objekt uključuje dovoljno parkirnog prostora za potrebe gostiju. Dobro organizirano parkiralište osigurava nesmetano odvijanje prometa i jednostavan pristup.

Ukratko, ovaj ugostiteljski objekt površine 34 četvrnih metara na parceli od 2780 četvrnih metara nudi savršen spoj funkcionalnosti, stila i prirodnih ljepota, idealan ambijent za nezaboravne događaje i kulinarske doživljaje.





ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385998630642
[email protected]
MITJA KANJIR
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga