PROSTRANI POSLOVNI PROSTOR NA ATRAKTIVNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Stoja, Pula, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 16.03.2024.
Oglas pregledan: 132 puta
Šifra oglasa: 5792448

Cijena:
6.300 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta poslovnog prostora: u zgradi
Površina: 630,00 m²
Godina izgradnje: 2014
Detalji poslovnog prostora
Kat
  • Prizemlje
Dodatno
Oprema
  • Telefon
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je jedan mali starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Upravo u jednom od najatraktivnijih dijelova grada Pule, na Stoji, smješten je ovaj prostrani poslovni prostor u prizemlju površine 630 m². Navedeni poslovni prostor sastojii se od ulaznog predprostora, velikog i otvorenog prostora koji je pogodan za korištenje kao jedna prostarana i osvijetljena prostorija, a isto tako nudi mogućnost budućem zakupoprimcu pregrađivanje istog u mnogobrojne manje prostorije ili kancelarije, zasebna prostorija za personal za toaletnim prostorom i dvije manje prostorije za skladištenje stvari, zasebnu poslovnu namjenu ili pak prostor za druženje svih zaposlenika. Poslovni prostor posjeduje tri zasebna ulaza što omogućava korištenje istog i za više djelatnosti, posduje nove vodne i strujne instalacije, visokokvalitetnu PVC stolariju na cijelom objektu, popločen je kvalitetnom keramikom imitacije drva u najvećoj prostoriji i dijelo za persona sa toaletom, dok je u ostalom dijelu popločen laminatom. Posjeduje visoke stropove što nam još povećava osjećaj prostranosti objekta, osam jedinica klima uređaja, te električne zaštitne roletne na glavnom u ulazu u objekt. Poslovni prostorse nalazi na veoma traženoj lokaciji blizu svih popratnih sadržaja: vrtića, pošte, banke, trgovine, ljekarne, gradskog bazena, tržnog centra, šetnice, predivnih plaža, te se nalazi u lijepo uređenoj zgradi sa mirnim susjedstvom, posjeduje pregršt parkirnih mjesta u okviru okućnice zgrade.

Navedena nekretnina predstavlja veoma zanimljivu nekretninu za budućeg zakupoprimca u smislu korištenja iste za poslovnu djelatnost na jako atraktivnoj lokaciji, što nudi mogućnost brzom povratu uloženih sredstava baš zbog svoje nezamjenjive lokacije.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga