Poslovni prostor: Zagreb (Centar), 100m2, luksuzno sređen

Loreta usluge d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Donji grad, Donji Grad, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  01/3866-844, 098/915-5643

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 164 puta
Šifra oglasa: 5795002

Cijena:
270.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Tip poslovnog prostora: ordinacije
Površina: 100,00 m²
Broj soba / prostorija: 5
Grijanje: plin etažno
Godina izgradnje: 1930
Dodatno
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola
Oprema
  • telefon

Opširnije o oglasu

Luksuzni kozmetički studio u srcu grada - Savršen prostor za vaš poslovni uspjeh!
 
 
Poznati kozmetički studio u samom centru grada nudi jedinstvenu priliku za preuzimanje. Ovaj uhodani studio ljepote očarava svojom elegancijom i funkcionalnošću, pružajući nezaboravno iskustvo kako za vaše klijente, tako i za vaše poslovanje.
 
 
Detaljni opis prostora:
 
 
Lokacija: Nalazi se u prestižnom dijelu centra grada, pružajući lakoću pristupa za klijente i poslovne partnere.
 
 
Predvorje: Moderno uređeno predvorje dočekuje goste s elegancijom i udobnošću. Ovdje se nalazi prostor za manikuru i pedikuru koji omogućuje dodatne usluge za klijente dok čekaju.
 
 
Solarij soba: Prva soba koja privlači pažnju, pruža mogućnost za dodatne usluge koje klijenti mogu koristiti prije ili poslije glavnih tretmana.
 
 
Hodnik: Prostrani hodnik podijeljen je u dva dijela, ukrašen bambusom i rijetkim kamenjem, stvarajući mirnu i opuštajuću atmosferu za klijente dok čekaju ili se pripremaju za tretmane.
 
 
Rasvjeta: Svijetli i moderni rasvjetni elementi doprinose estetici prostora, pružajući dovoljno svjetla za tretmane, ali istovremeno stvarajući ugodnu atmosferu.
 
 
Prostorije: U sklopu studija nalaze se prostorija za masažu opremljena tuš kabinom za dodatnu udobnost klijenata, prostorija za limfnu drenažu za tretmane koji potiču vitalnost kože, te soba sa saunom koja sadrži dvije ležaljke i tuš za potpuno opuštanje i revitalizaciju.
 
 
Ostali sadržaji: Prostor također obuhvaća toalet za klijente, kuhinju za djelatnike opremljenu svim potrebnim sadržajima za pripremu obroka ili osvježenje.
 
 
Terasa i vrt: Izlaz na prostranu terasu pruža mogućnost odmora i opuštanja na svježem zraku. Terasa je opremljena stolom i stolicama, idealna za pauzu između tretmana. Povezanost s vrtom stvara dodatni osjećaj opuštanja i povezanosti s prirodom.
 
 
Ormari: Veliki duboki ugradbeni ormari pružaju obilje prostora za pohranu potrebnih materijala i opreme, održavajući prostor urednim i organiziranim.
 
 
Dodatne informacije:
 
Novo preuređen prostor s modernim dizajnom pruža luksuznu atmosferu i estetski dojam visoke klase.
Pomno isplaniran interijer od strane profesionalnih dizajnera osigurava optimalnu funkcionalnost i udobnost za klijente i osoblje.
Uhodan salon s konstantnim i novim klijentima jamči stabilnost i kontinuirani rast Vašeg poslovanja.
Lokacija zgrade je u blizini Parka kneževa, popularan dio grada koji ujedno privlači i turiste. Zgrada je ostala neoštećena u potresu, zahvaljujući čvrstoj gradnji. Režije su male isto zahvaljujući kvalitetnoj gradnji. Strop je 3m i 15 cm visok, dok je knaufom spušten na 2,80. Prozori su veliki i pružaju pogled na zeleni park u blizini. Zgrada je smještena na rubu ulice. Krov je renoviran i potpuno nov. Prostor ima 100 m2, dok se još dodatnih 15 m2 može iskoristiti.
Poslovni prostor je isto tako pogodan za adaptaciju u stan, idealan za najam turistima, ili dugoročan najam, gdje bi se moglo ulaganjem dobiti i više od jednog stana. Osim uslužnih djelatnosti isti bi bio izvrstan kao ordinacija ili ured.
Ne propustite priliku kupiti ovaj izuzetan prostor koji će unaprijediti vaše poslovanje i pružiti vašim klijentima nezaboravno iskustvo. U svakom slučaju dobra poslovna prilika! Za više informacija i dogovor o razgledavanju, kontaktirajte nas već danas!
 
Za sva pitanja kontakt telefon 098 / 915 - 5643 ( Ivan )
 
 
LORETA NEKRETNINE
Loreta Usluge Office: Tel: 01 / 3866 - 844
Zagrebačka avenija 100a, 10 000 Zagreb
www.loreta-nekretnine.com


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga