POSLOVNI PROSTOR SA UHODANOM DJELATNOŠĆU U ROVINJU

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rovinj, Istarska

Telefon  099/598-7784

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 96 puta
Šifra oglasa: 5796837

Cijena:
1.000.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta poslovnog prostora: u dvorištu
Površina: 142,00 m²
Detalji poslovnog prostora
Kat
  • Prizemlje

Opširnije o oglasu

Na zapadnoj obali Istre smiješten je grad Rovinj, hrvatski turistički biser i najrazvijenija turistička destinacija. Ujedno je prepoznat i kao jedan od najljepših hrvatskih gradova. Rovinj već desetljećima privlači velik broj turista,a većina mu se vjerno vraća iz godine u godinu. Razlog tome treba potražiti u dašku prošlih vremena koji ćete osjetitidok šetate zbijenim uličicama staroga grada. Ugodnom životu u ovom prekrasnom gradiću doprinosi more i blaga mediteranska klima te pažljivo osmišljene zelene površine, čistoća i uređenost ulica, ljubaznost lokalnog stanovništva te brojne manifestacije. U Rovinjskom arhipelagu nalazi se 22 otoka i otočića.

Nedaleko od grada Rovinja na odličnoj lokaciji prodaje se uhodani poslovni prostor trgovačke i ugostiteljske djelatnosti koji je u funkciji više od deset godina. Poslovni prostor površine je 142 m2 i sastoji se od trgovine i dijela za usluživanje gostiju. Uz poslovni prostor prodaje se i kuhinja 20 m2 koja se nalazi u mobilnom objektu i vanjski toalet cca. 20 m2. Lokacije je udaljena od grada Rovinja i mora svega 3 km.

ISTAKNUTO:

Uhodana djelatnost
Udaljenost od Rovinja 3 km.
Uređeni parking za kupce

Poslovni prostor nalazi se na zemljištu površine od 3 500 m2. Uz poslovni prostor uređeno je pristajalište odnosno parking za kupce.
Također postoji mogućnost otkupa dodatnog dijela zemljišta koje se nalazi u pozadini poslovnog prostora.

Ovaj poslovni prostor na odličnoj lokaciji uz samu cestu prema Rovinju koji donosi veliki promet ljudi kroz cijelu godinu visoko je isplativ i vrijedan pažnje. Idealna prilika za investiciju i povrat sredstava kroz bavljenje trgovinom i ugostiteljstvom.



ZA SVE DODATNE INFORMACIJE ILI RAZGLEDAVANJE:

Luka Žunić
Licencirani agent
+385 99 598 77 84
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga